Leyla dizisinin hikayesi nedir? Başrolde hangi oyuncular oynuyor? Leyla dizisinin hikayesi nedir? Başrolde hangi oyuncular oynuyor?

Ünlü oyuncu İsmail Hacıoğlu, 2015 yılında anlaşmalı olarak boşandığı eşi Duygu Kumarki ile ocak ayında yeniden bir araya gelmiş ve 2024 yılını birlikte karşılamıştı. Ancak çiftin ilişkisi uzun sürmedi ve kısa süre önce yeniden ayrıldıkları haberi geldi. Duygu Kumarki, ayrılığın ardından Instagram hesabından Hacıoğlu'nun soyadını silemediği için çareyi hesabını kapatmakta buldu.

Duygu Kumarki’den Açıklama

Duygu Kumarki, ayrılıkla ilgili yaptığı açıklamada, “Eski eşim ile yeniden ortak bir yaşam sürmeye başlamıştık. Bir süre önce konuşarak ortak hayatımıza son vermiş bulunmaktayız” dedi. Bu açıklama, çiftin ilişkisine bir kez daha nokta koyduğunu doğruladı.

Sosyal Medya Hesabını Kapattı

Duygu Kumarki, Hacıoğlu’nun soyadını Instagram hesabından bir türlü silemeyince çareyi hesabını kapatmakta buldu. Bu hamlesiyle sosyal medyada dikkatleri üzerine çeken Kumarki, takipçilerine bu konuda bilgi vermeden hesabını kapattı.

Mutluluğu Eski Eşinde Aramıştı

İsmail Hacıoğlu, boşandıktan sonra Merve Çağıran ve Aslıhan Gürbüz ile yaşadığı ilişkilerden sonra aradığı mutluluğu eski eşi Duygu Kumarki’de bulmaya çalışmıştı. Ancak çift, bir kez daha yollarını ayırmaya karar verdi.