Meteoroloji, Isparta ve çevresinde bugün öğleden sonra başlayacak yer yer gök gürültülü sağanak yağışlar konusunda uyarıda bulundu. İşte 13 Temmuz Cumartesi günü için ilçelere göre hava durumu raporu:

Isparta Günlük Hava Durumu Raporu

Isparta'da parçalı az bulutlu hava öğleden sonra mevzii sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlarla devam edecek ve sıcaklık 34°C olacak. Aksu ilçesinde de benzer bir hava durumu bekleniyor, sıcaklık 32°C'ye kadar düşecek. Atabey'de parçalı az bulutlu hava öğleden sonra sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlarla devam edecek ve sıcaklık 35°C olacak.

Eğirdir'de parçalı az bulutlu hava öğleden sonra sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlarla devam edecek ve sıcaklık 34°C olacak. Gelendost'ta da benzer bir hava durumu bekleniyor, sıcaklık 34°C'ye kadar düşecek. Gönen'de parçalı az bulutlu hava öğleden sonra sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlarla devam edecek ve sıcaklık 35°C olacak.

Keçiborlu'da parçalı az bulutlu hava öğleden sonra sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlarla devam edecek ve sıcaklık 34°C olacak. Senirkent'te de benzer bir hava durumu bekleniyor, sıcaklık 35°C'ye kadar çıkacak. Sütçüler'de parçalı az bulutlu hava öğleden sonra sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlarla devam edecek ve sıcaklık 32°C olacak.

Sağanak Yağış-1

Şarkikaraağaç'ta parçalı bulutlu hava öğleden sonra sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlarla devam edecek ve sıcaklık 35°C olacak. Uluborlu'da da benzer bir hava durumu bekleniyor, sıcaklık 34°C'ye kadar düşecek. Yalvaç'ta parçalı bulutlu hava öğleden sonra sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlarla devam edecek ve sıcaklık 35°C olacak. Yenişarbademli'de parçalı az bulutlu hava öğleden sonra sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlarla devam edecek ve sıcaklık 32°C olacak.

Meteoroloji yetkilileri, yağışların özellikle öğleden sonra etkili olacağını belirterek, vatandaşların tedbirli olmaları konusunda uyardı.

Mersin'de Sazan Sarmalıyla 20 Kişiyi Dolandıran Şüpheliler Yakalandı: Şok Detaylar! Mersin'de Sazan Sarmalıyla 20 Kişiyi Dolandıran Şüpheliler Yakalandı: Şok Detaylar!