2025 Oscar Ödülleri'ne sayılı günler kala, organizasyonun en önemli parçalarından biri olan sunuculuk görevi için arayışlar devam ediyor. Oscar Ödülleri'ni daha önce dört kez başarıyla sunan ünlü komedyen Jimmy Kimmel, 2025 yılı için yapılan teklifi reddetti. Kimmel, üst üste üçüncü kez Oscar törenini sunmanın kendisi için fazla olacağını belirterek, bu yıl bu görevi kabul etmeme kararı aldığını açıkladı. Üstelik, John Mulaney de Oscar sunuculuğunu reddeden bir diğer isim oldu, bu da Oscar için henüz bir sunucunun bulunamadığı anlamına geliyor.

Jimmy Kimmel Neden Reddetti?

Kimmel, katıldığı bir podcast yayında, Oscar hazırlıklarının ve bu sürecin gece programını etkilediğini belirtti. "Geçen yıl her şey çok fazlaydı," diyen Kimmel, "Her şeyi Oscar'dan sonraya erteleyip duruyorsunuz. Sonra yapmaya söz verdiğiniz her şeyi Oscar'dan sonra yapmak zorunda kalıyorsunuz" ifadelerini kullandı. Kimmel, gece yarısı talk show'unu çekmenin yanı sıra Oscar törenine hazırlanmanın zor olduğunu ve bu dengelemenin kendisi için oldukça zor olduğunu belirtti.

Başka Kimler Sunucu Olmayı Reddetti?

Kimmel’in ardından, komedyen ve oyuncu John Mulaney'nin de 2025 Oscar törenine ev sahipliği yapmayı reddettiği öğrenildi. Bu gelişmeler, Oscar töreni için sunucu bulma sürecinin beklenenden daha zorlu geçeceğine işaret ediyor.

Pınar Deniz ve Kaan Yıldırım Evlendi: Roma'da Gerçekleşen Büyüleyici Törenin Tüm Detayları Pınar Deniz ve Kaan Yıldırım Evlendi: Roma'da Gerçekleşen Büyüleyici Törenin Tüm Detayları

2025 Oscar adayları 17 Ocak 2025'te açıklanacak ve kazananlar ise 2 Mart 2025'te Los Angeles’taki Dolby Theatre'da yapılacak törenle ödüllerini alacak. Ancak, bu büyük geceye kimin ev sahipliği yapacağı hala belirsizliğini koruyor.