Barcelona'da kiralık olarak geçiren Joao Felix, sezon sonunda Atletico Madrid'e geri döndü. Ancak teknik direktör Diego Simeone ile yaşadığı anlaşmazlıklar nedeniyle, Madrid ekibi Felix'in takımdan ayrılmasına karar verdi.

Real Madrid’te Arda Güler Ortalığı Karıştırdı! Ancelotti Bin Pişman Oldu! Real Madrid’te Arda Güler Ortalığı Karıştırdı! Ancelotti Bin Pişman Oldu!

BARCELONA'DAN TRANSFER ENGELİ

Felix, gelecek sezon Barcelona'da forma giymeyi hedefliyordu. Ancak Katalan ekibi, mali sıkıntılar nedeniyle Portekizli oyuncunun transferini askıya aldı. Bu gelişme üzerine Felix, diğer kulüplerden gelen teklifleri değerlendirmeye başladı.

FENERBAHÇE VE AVRUPA DEVLERİ YARIŞTA

Joao Felix'in transferi için Arsenal, Aston Villa, Manchester United, Benfica ve Fenerbahçe devreye girdi. Felix'in, Jose Mourinho'nun ilgisine rağmen Fenerbahçe'ye daha yakın olduğu belirtiliyor. Sarı-lacivertli kulüp, Felix'i satın alma opsiyonlu kiralık olarak kadrosuna katmak için hazırlık yapıyor.

ATLETİCO MADRİD BONSERVİSTE KOLAYLIK SAĞLAYACAK

Atletico Madrid, Joao Felix'in ayrılmasına sıcak bakıyor. Yönetim ve teknik ekip ile ilişkileri kopan Felix için Madrid ekibi, bonservis bedelinde kolaylık sağlamayı planlıyor. Bu durum, transfer sürecini hızlandırabilir.