Fenerbahçe'nin başarılı orta saha oyuncusu Fred, Şampiyonlar Ligi 2. eleme turu rövanşındaki Lugano maçında sakatlandı. Ayağına aldığı müdahale sonrası kendini denemeye çalışan Fred, müsabakaya devam edemedi.

Geçmiş Sakatlıklar Endişe Yarattı

Geçtiğimiz sezon sakatlığı sebebiyle toplam 14 maç kaçıran Fred'in sezon başında yeniden sakatlanması, Sarı-Lacivertli camiada endişe yarattı.

Mourinho'dan Açıklama

Fred'in durumu hakkında açıklama yapan Fenerbahçe Teknik Direktörü Jose Mourinho, oyuncunun Lille ile oynanacak Şampiyonlar Ligi 3. eleme turunda forma giyemeyeceğini tahmin ettiğini belirtti.

Beşiktaş Lugano Maçı Geniş Özeti (29 Ağustos): Golleri ve Önemli Pozisyonları Beşiktaş Lugano Maçı Geniş Özeti (29 Ağustos): Golleri ve Önemli Pozisyonları

Lille Maçında Yok

Mourinho, "Bugün ilk sakatlığımızı yaşadık. Fred ne kadar bizden ayrı kalacak bunu göreceğiz ama tahminimce Fred'in önümüzdeki turda olmayacağını düşünüyorum" ifadelerini kullandı. Fenerbahçe, 6 Ağustos Salı günü deplasmanda Lille ile karşılaşacak, 13 Ağustos'ta ise Kadıköy'de rövanş maçına çıkacak.

Süper Lig'de de Eksik

Fenerbahçe, 10 Ağustos Cumartesi günü Süper Lig'in ilk haftasında Adana Demirspor'u konuk edecek. Fred'in bu maçta da forma giyip giyemeyeceği belirsizliğini koruyor.