En Hamarat Benim ve Temizlik Benim İşim programlarıyla tanınan ünlü fenomen Kadir Ezildi, 19 Temmuz'da Fırat Türkmen’in kardeşi Gamze Türkmen ile nişanlanacak. Nişan hazırlıkları sırasında sosyal medya hesabından sık sık paylaşım yapan Ezildi, komşularıyla birlikte bir tencere sarma sardığı anları da takipçileriyle paylaştı.

Kadir Ezeldi Nişan

AŞIRI BULUNAN PAYLAŞIMLAR ELEŞTİRİLDİ

Ezildi’nin paylaşımlarını abartılı bulan bazı takipçileri, sosyal medya üzerinden yorum yağmuruna tuttu. "Kadir kız evi ne yapıyor bu arada?", "Aman Kadir, sende çok abarttın, dünyada bir tek sen nişanlanmıyorsun herhalde" gibi eleştirilerle karşılaşan ünlü fenomen, nişan hazırlıklarında sınırı aştığı düşünüldü.

Kadir Ezildi Nisan

KOMŞULARIYLA BİRLİKTE SARMA SARDI

Leyla: Hayat, Aşk ve Adalet Dizisi Hangi Kanalda? Yeni Bölüm Ne Zaman Yayınlanıyor? Leyla: Hayat, Aşk ve Adalet Dizisi Hangi Kanalda? Yeni Bölüm Ne Zaman Yayınlanıyor?

Kadir Ezildi, nişan hazırlıkları kapsamında 2,5 kiloluk pirinçten tencere tencere sarma sardı ve bu anları sosyal medya hesabından paylaştı. Bu paylaşımlar, takipçileri tarafından abartılı bulundu ve eleştirilere neden oldu.

Kadir Ezildi Nisan Olayi