Kanser tedavisi nedeniyle sosyal yaşamdan uzak durmak zorunda kalan Galler Prensesi Kate Middleton, Wimbledon Tenis Turnuvası finaline katıldı. Prenses, uzun bir aradan sonra ilk kez kamuoyunun karşısına çıkarak alkışlarla karşılandı.

KANSER TEDAVİSİ SÜRECİ

Galler Prensesi William’ın eşi Kate Middleton, geçtiğimiz aylarda kansere yakalandığını açıklamıştı. Video yayınlayarak kansere yakalandığını duyuran Kate, ameliyat geçirdiğini ve şu anda kemoterapi tedavisinin ilk aşamalarında olduğunu belirtti. "Benimle çok iyi ilgilenen harika bir sağlık ekibim vardı ve bunun için çok minnettarım. O sırada kanser olmadığım düşünülüyordu. Ameliyat başarılı geçti. Ancak ameliyattan sonra yapılan testlerde kanserin mevcut olduğu tespit edildi. Bu nedenle sağlık ekibim kemoterapi sürecinden geçmemi tavsiye etti ve şu anda bu tedavinin ilk aşamalarındayım" dedi.

Kate Middleton 1

"UMUDUNUZU KAYBETMEYİN"

Kate Middleton, yayınladığı videoda kansere yakalanan herkese seslenerek, "Şu anda, hayatları kanserden etkilenen herkesi de düşünüyorum. Her ne şekilde olursa olsun bu hastalıkla karşı karşıya olan herkes için lütfen inancınızı ya da umudunuzu kaybetmeyin. Yalnız değilsiniz" ifadelerini kullanmıştı.

İKİNCİ KEZ KAMUOYUNUN KARŞISINDA

Kate Middleton, kansere yakalandığını açıklamasının ardından ikinci kez kamuoyunun karşısına çıktı. Wimbledon erkekler finali için All England Club’a gelen Prenses, finalin başlamasından yaklaşık yarım saat önce güneybatı Londra’daki çim kort Grand Slam turnuvasının yapılacağı yere bir motorlu kortejle ulaştı. Middleton, Wimbledon’ın resmi renklerinden biri olan mor bir elbise giymeyi tercih etti.

Bizi Birleştiren Hayat Gerçek Bir Hikaye Mi, Uyarlama Mı? Konusu Ne? Nerede Çekildi, Oyuncuları Kimler? Bizi Birleştiren Hayat Gerçek Bir Hikaye Mi, Uyarlama Mı? Konusu Ne? Nerede Çekildi, Oyuncuları Kimler?

PRENS WİLLİAM ALMANYA'DAYDI

Kate Middleton, Mart ayında kanser olduğunu açıklamasının ardından sadece Kral Charles III için düzenlenen doğum günü geçit törenine katılmıştı. Prenses, bu etkinlikten sonra ikinci kez kamuoyunun karşısına çıktı. Dış basında yer alan haberlere göre Prens William ise Almanya’daki erkekler futbol Avrupa Şampiyonası finalinde İngiltere'nin İspanya ile karşılaşmasını izlemek üzere Almanya’ya gitmişti.