Kaya Çilingiroğlu ile Feraye Tanyolaç’ın oğlu Kaya Çilingiroğlu, 18 yaşına bastı. Kaya’nın doğum günü kutlaması, sosyal medyada geniş yankı uyandırdı. Çilingiroğlu ve Tanyolaç çiftinin bu özel günle ilgili yaptıkları paylaşımlar, takipçileri tarafından ilgiyle karşılandı.

Screenshot 13

Feraye Tanyolaç’ın Duygusal Paylaşımı

Kaya Çilingiroğlu’nun annesi Feraye Tanyolaç, oğlunun 18. yaş gününü sosyal medya üzerinden duyurdu. Tanyolaç, paylaşımında şu ifadeleri kullandı:

Miss Turkey 2024 Güzeli İdil Bilgen’in Babası Mustafa Levent Bilgen Kimdir? Miss Turkey 2024 Güzeli İdil Bilgen’in Babası Mustafa Levent Bilgen Kimdir?

“Altın yürekli oğlum iyi ki'm, canım bugün 18 oldun ayrıca üniversiteli oldun. Seninle gurur duymaktan asla vazgeçmedim. Hayat sana tüm güzellikleri, sevgiyi, huzuru ve başarıyı getirsin; karşına her zaman iyi insanlar çıksın. Hayatta karşılaşacağın her zorlukta senin cesaretine, kalbindeki sevgiye ve aklına güveniyorum. Her anını dolu dolu yaşa, hatalar yapmaktan korkma çünkü onlar seni daha güçlü ve bilge yapacak unutma. Seni koşulsuzca seven bir annen var. Doğum günün kutlu olsun canım oğlum.”

Kaya Çilingiroğlu’nun Paylaşımı

Kaya Çilingiroğlu ise Instagram hesabında, oğlunun fotoğraflarından oluşan bir videoyu “Bugün 18. Üniversite talebesi gurur” notuyla paylaştı. Çilingiroğlu’nun paylaşımı, takipçileri tarafından beğeniyle karşılandı.

Screenshot 14

Hülya Avşar’ın İlk Yorumu

Kaya Çilingiroğlu’nun paylaşımına eski eşi Hülya Avşar'dan ilk yorum geldi. Avşar, sosyal medya üzerinden "Nice mutlu yıllara yakışıklım" ifadelerini kullanarak, Kaya’nın doğum gününü kutladı.

Kaya Çilingiroğlu’nun Son Hali

18 yaşına basan Kaya Çilingiroğlu’nun son hali, sosyal medyada dikkat çekti. Kullanıcılar, Kaya’nın babasına benzerliğini ve ne kadar büyüdüğünü vurgulayan yorumlar yaptı.