21 Ağustos'ta kaybolan 8 yaşındaki Narin Güran ile ilgili Diyarbakır İl Jandarma Komutanı Tümgeneral Selçuk Yıldırım, önemli açıklamalarda bulundu. Yıldırım, "Dakika dakika her şeyi kayıt altına aldık. Sonuca çok yaklaştık. Elimizde önemli deliller var, bulacağız" dedi. Öte yandan, soruşturma kapsamında ilk kez bir kişi gözaltına alındı.

Narin Güran İçin Aramalar Sürüyor

Diyarbakır Bağlar ilçesine bağlı Tavşantepe Mahallesi’nde yaşayan Güran ailesinin 8 yaşındaki kızları Narin, 21 Ağustos'ta Kuran kursuna gitmek üzere evden çıktı ve bir daha geri dönmedi. Küçük Narin’i bulmak için özel ekipler seferber edildi. Dalgıçlar sulama kanalı, dere ve sazlık alanlarda arama yaparken, diğer ekipler kayalıklar, tarlalar, boş evler ve ahırları taradı. Yeraltı görüntüleme cihazlarıyla saman yığınları dahi incelendi ancak aramalar şu ana kadar sonuç vermedi.

Jandarma Komutanı'ndan Umut Veren Açıklama

Diyarbakır İl Jandarma Komutanı Tümgeneral Selçuk Yıldırım, Narin Güran’ın kaybolmasıyla ilgili olarak, "Dakika dakika her şeyi kayıt altına aldık. Sonuca çok yaklaştık. Elimizde önemli deliller var, bulacağız" şeklinde açıklama yaptı. Bu açıklama, Güran ailesi ve arama çalışmalarına katılan ekipler için umut oldu.

İlk Gözaltı Gerçekleşti

Arama çalışmalarının 8. gününde, soruşturma kapsamında ilk kez bir kişi gözaltına alındı. Gözaltına alınan kişinin kimliği henüz açıklanmadı. Bu gelişme, kayıp Narin’in bulunması yolunda önemli bir adım olarak değerlendiriliyor.

Narin Cinayetinde Yayın Yasağı Kalktı mı, Ne Zaman Kalkacak? Narin Güran Soruşturmasında Son Durum Nedir? Narin Cinayetinde Yayın Yasağı Kalktı mı, Ne Zaman Kalkacak? Narin Güran Soruşturmasında Son Durum Nedir?

Türkiye Narin’den Gelecek Haberi Bekliyor

Türkiye'nin gözü, 8 yaşındaki Narin Güran'dan gelecek iyi haberde. Diyarbakır'da sürdürülen arama çalışmaları ve soruşturma, tüm dikkatleri üzerine çekmiş durumda.