Ünlü oyuncu ve sunucu Kenan İmirzalıoğlu, başarılı kariyeri ve karizmatik duruşuyla Türkiye’nin en sevilen isimlerinden biri olarak dikkat çekiyor. Hayranları tarafından hayatına dair pek çok detay merak edilirken, en çok merak edilen konuların başında ise Kenan İmirzalıoğlu'nun memleketi geliyor. Ünlü oyuncunun kökleri hakkında bilgi edinenler ise şaşkınlıklarını gizleyemiyor.

Kenan İmirzalıoğlu'nun Memleketi Neresi?

Matematik Bölümü mezunu olan ve modellikten oyunculuğa geçiş yapan Kenan İmirzalıoğlu, 1997 yılında Best Model of Turkey ve Best Model of the World yarışmalarını kazanarak adını duyurmuştu. Ardından, Deli Yürek dizisinde canlandırdığı Yusuf Miroğlu karakteri ile büyük bir çıkış yakalayan İmirzalıoğlu, Ezel dizisindeki performansıyla da uluslararası alanda tanınan bir isim haline geldi.

Leyla: Hayat, Aşk ve Adalet Dizisi Hangi Kanalda? Yeni Bölüm Ne Zaman Yayınlanıyor? Leyla: Hayat, Aşk ve Adalet Dizisi Hangi Kanalda? Yeni Bölüm Ne Zaman Yayınlanıyor?

Son dönemde, Kim Milyoner Olmak İster yarışma programının sunuculuğunu üstlenen Kenan İmirzalıoğlu’nun memleketi ise Ankara’nın Balâ ilçesine bağlı Üçem köyü olarak biliniyor. Ünlü oyuncunun bu köyde doğduğunu öğrenen hayranları, onunla aynı memleketten olmanın gururunu yaşıyor.