NOW TV'nin sevilen dizisi Kızıl Goncalar için merakla beklenen 2. sezon tarihi nihayet açıklandı. Dizinin yeni bölümlerinin ne zaman başlayacağı, kadroda yaşanan değişiklikler ve diziye katılan yeni isimler hakkında tüm detayları sizler için derledik.

Kızıl Goncalar Dizisinin Yeni Sezonu Ertelendi! Yeni Bölümler Ne Zaman Yayınlanacak?

İlk bölümüyle büyük bir izleyici kitlesi kazanan Kızıl Goncalar, 2. sezonuyla geri dönmeye hazırlanıyor. Ancak, dizinin normalde Eylül'ün ilk haftasında ekranlara gelmesi planlanan yeni sezonu, 30 Eylül'e ertelendi. Gazeteci Birsen Altuntaş'ın duyurduğu bu gelişmeye göre, çekimlere önceden başlanarak en az iki bölüm stoklanacak.

Yeni Sezonda Neler Olacak?

Yeni sezonda dizinin hikayesinde zaman atlaması yaşanacak ve olaylar kaldığı yerden devam edecek. Ödüllü oyuncu Tolga Tekin dizinin kadrosuna katılırken, iki oyuncunun diziden ayrılacağı belirtildi. Meryem karakterinin hapishanede yeni bir arkadaş edineceği ve bu rolü kimin canlandıracağı ise yakında açıklanacak.

Cüneyd Efendi Bambaşka Biri Olarak Geri Dönüyor

Bir Gece Masalı Yeni En Son Fragmanı Çıktı, 3. Bölüm Fragmanı İzle Bir Gece Masalı Yeni En Son Fragmanı Çıktı, 3. Bölüm Fragmanı İzle

Dizinin önemli karakterlerinden Cüneyd Efendi, tarikattan ayrıldıktan sonra bambaşka birisi olarak diziye geri dönecek. Bu karaktere Mert Yazıcıoğlu hayat verecek.

Merakla Beklenen Yeni Sezon

Seyircileri merakla bekleten Kızıl Goncalar dizisinin yeni sezonu, 30 Eylül'de izleyicileriyle buluşacak.