NOW TV ekranlarında yayımlanan Kızıl Goncalar dizisinin yeni sezon tarihi izleyiciler tarafından merakla bekleniyordu. Ancak seyircileri üzen bir karar alındı ve dizinin yayın tarihi yeniden ertelendi.

Kızıl Goncalar Dizisinin Yeni Bölümleri Ne Zaman Yayında?

Can Borcum Dizisi Serkan'ı  Bülent İnal Kimdir? Bülent İnal'ın Canlandırdığı Karakter Hakkında Bilgiler Can Borcum Dizisi Serkan'ı Bülent İnal Kimdir? Bülent İnal'ın Canlandırdığı Karakter Hakkında Bilgiler

Kızıl Goncalar dizisinin normal şartlarda Eylül'ün ilk haftasında ekrana gelmesi bekleniyordu. Ancak, gazeteci Birsen Altuntaş'ın haberine göre, dizinin yeni sezonu 30 Eylül'de başlayacak. Çekimlere önceden başlanıp en az 2 bölüm stok yapılacağı belirtiliyor.

Cüneyd Bambaşka Biri Olarak Geri Dönüyor

Dizide zaman atlaması yaşanacak ve hikâye kaldığı yerden devam edecek. Dizide Cüneyd karakteri, bambaşka biri olarak geri dönecek. Bu karaktere Mert Yazıcıoğlu hayat verecek.

Yeni Karakterler ve Ayrılıklar

Ödüllü oyuncu Tolga Tekin'in diziye katılacağı öğrenildi. Ayrıca, dizide iki oyuncu ayrılacak ve Meryem karakteri hapishanede yeni bir arkadaş edinecek. Bu rolü kimin canlandıracağı ise yakında açıklanacak.

Seyircileri Üzen Karar

Kızıl Goncalar dizisinin izleyicileri, dizinin yayın tarihinin ertelenmesiyle hayal kırıklığına uğradı. Dizinin 2. sezonunu sabırsızlıkla bekleyen hayranlar, 30 Eylül'ü beklemek zorunda kalacak.