Show TV'nin reyting rekorları kıran dizisi "Kızılcık Şerbeti" üçüncü sezonuna hazırlanırken, dizi kadrosunda sürpriz gelişmeler yaşanıyor. İşte herkesin merak ettiği o detaylar...

Yeni Sezon Öncesi Kadroda Büyük Değişiklikler

Kızılcık Şerbeti dizisinin üçüncü sezon çekimlerine start verilmeden önce dizinin kadrosuyla ilgili flaş bir değişiklik kararı alındı. Faruk Turgut'un yapımcılığını üstlendiği, Ketche'nin yönetmen koltuğunda oturduğu ve Melis Civelek ile Zeynep Gür'ün senaryosunu kaleme aldığı dizi, yeni sezona bomba gibi bir giriş yapmaya hazırlanıyor. Dizinin kadrosuna katılan yeni isimler, izleyicileri şaşırtacak.

4 Fqny.jpg

Fırat Çelik Kadroya Dahil Oldu

Dizinin merakla beklenen üçüncü sezonunda kadroya Fırat Çelik katıldı. Çelik, dizide Cemal karakterine hayat verecek. Cemal, Ömer'in (Barış Kılıç) eski damadının yeni eşi Görkem'le ilişkisi olduğunu öğrendiğinde Kıvılcım'ın dünyasını alt üst edecek bir karakter olarak diziye dahil olacak. Cemal'in, bir yayınevi sahibi olarak hikâyeye gireceği belirtiliyor.

Leyla Dizisi Mümtaz'ı Murat Serezli Kimdir? Murat Serezli'nin Canlandırdığı Karakter Hakkında Bilgiler Leyla Dizisi Mümtaz'ı Murat Serezli Kimdir? Murat Serezli'nin Canlandırdığı Karakter Hakkında Bilgiler

6 Zhxm.jpg

Yeni Karakterler Geliyor

Ağustos ayının son haftasında sete çıkması planlanan dizide, Şebnem Bozoklu ve Batuhan Yüzgüleç'ten sonra yeni karakterler de seyircinin karşısına çıkacak. Diziye dahil olan bu yeni karakterler, izleyiciler için yepyeni sürprizlerle dolu bir sezon vaat ediyor.

1 Kvpd.jpg

Ekranlara Dönüş Tarihi Belli Oldu

Kızılcık Şerbeti'nin merakla beklenen yeni sezonu, Eylül ayının üçüncü haftasında Show TV ekranlarında izleyicileriyle buluşacak. Dizinin kadrosunda yapılan bu değişiklikler, yeni sezonun daha da heyecanlı geçeceğinin sinyallerini veriyor.