SHOW TV ekranlarında her hafta cuma akşamı seyircisinin karşısına çıkan Kızılcık Şerbeti, 7 Haziran Cuma günü sezon finaline girdi. Başrollerini Barış Kılıç, Evrim Alasya, Ahmet Mümtaz Taylan gibi isimlerin paylaştığı dizinin 67. bölümüyle ekranlara dönmesi bekleniyor. Peki, Kızılcık Şerbeti ne zaman başlıyor? İşte, Kızılcık Şerbeti 3. yeni sezon tarihi hakkında bilgiler...

Kızılcık Şerbeti Yeni Oyuncuları Kimler, Hangi İsimler Hangi Rolde Katılacak?

Kızılcık Şerbeti yeni sezonda rol alacak isimler belli oldu. Show TV'nin başarılı dizisi Kızılcık Şerbeti, üçüncü sezonunda kadrosuna beş yeni oyuncu dahil etti. Çekimleri 23 Ağustos'ta başlayacak olan dizide bu yeni isimler, dizinin hikayesine yepyeni bir soluk getirecek.

Kızılcık Şerbeti Yeni Sezonda Hangi Karakterler Oynanacak?

Şebnem Bozoklu, Kızılcık Şerbeti’nde Kıvılcım’ın kuzeni Meri karakterine hayat verecek. Servet Pandur, Hacı Asude rolüyle ekranlara gelirken, Şebnem Dönmez, Heves karakterini canlandıracak. Fırat Çelik ise yayınevi sahibi Cemal olarak izleyici karşısına çıkacak. Ayrıca, Batuhan Bozkurt Yüzgüleç ise Firuz karakterini oynayacak ve Nursema’nın partneri olacak.

Leyla Dizisi Mümtaz'ı Murat Serezli Kimdir? Murat Serezli'nin Canlandırdığı Karakter Hakkında Bilgiler Leyla Dizisi Mümtaz'ı Murat Serezli Kimdir? Murat Serezli'nin Canlandırdığı Karakter Hakkında Bilgiler

Kızılcık Şerbeti Ne Zaman Başlayacak?

Kızılcık Şerbeti 3. yeni sezon tarihi henüz belli olmadı. Ancak geçtiğimiz yıllar baz alındığında Kızılcık Şerbeti'nin eylül ayının ikinci haftasında 67. bölümüyle ekranlara geri dönmesi bekleniyor.