Show TV'nin Gold Film imzalı sevilen dizisi 'Kızılcık Şerbeti'nde yeni sezon kadrosuna 5 isim katıldı! Bu yeni oyuncuların katılımıyla dizi, üçüncü sezonunda izleyicilere daha da heyecanlı anlar yaşatmaya hazırlanıyor. Dizinin çekimleri 23 Ağustos’ta başlayacak ve izleyiciler bu yeni kadroyla sürprizlerle dolu bir sezon izleyecek.

307785 0G9Y.jpg

Miss Turkey 2024 Birincisi İdil Bilgen’in Mesleği Nedir? Miss Turkey 2024 Birincisi İdil Bilgen’in Mesleği Nedir?

Kızılcık Şerbeti’nde yeni sezon kadrosuna hangi isimler katıldı?

Show TV’nin popüler dizisi 'Kızılcık Şerbeti'nde yeni sezon kadrosuna 5 isim katıldı! Bu isimler arasında Şebnem Bozoklu, İzmir’den gelen Meri karakteriyle, Batuhan Bozkurt Yüzgüleç ise Firaz karakteriyle dizinin kadrosuna dahil oldu.

Kizil Goncalar Affan Batuhan Boz

Kızılcık Şerbeti’nin yeni oyuncuları kimler?

Diziye katılan diğer isimler arasında Şebnem Dönmez, Heves karakteriyle, Servet Pandur ise Hacı Asude rolüyle ekranlarda olacak. Fırat Çelik ise yayınevi sahibi Cemal karakterine hayat vererek izleyicileri etkilemeye hazırlanıyor.

Firat Celik Vohc Cover 4G61.Png

Kızılcık Şerbeti'nde üçüncü sezonda yer alacak yeni isimler arasında dikkat çeken oyuncular bulunuyor. Şebnem Bozoklu, Kıvılcım’ın İzmir’den gelen kuzeni Meri karakteriyle ekranlara dönerken, Batuhan Bozkurt Yüzgüleç ise Firaz karakteriyle Nursema’nın (Ceren Karakoç) yeni partneri olarak izleyici karşısına çıkacak.

Servet Pandur Kimdir Servet Pand

Şebnem Dönmez, Giray’ın (Kaan Taşaner) üvey annesi Heves karakteriyle kadroya dahil olurken, Servet Pandur ise Görkem’in (Özge Özacar) babası Resul’un yeni evleneceği kadın Hacı Asude rolüyle izleyicilerin karşısına çıkacak. Fırat Çelik ise yayınevi sahibi Cemal karakterine hayat verecek ve bu karakterin Kıvılcım ile nasıl bir etkileşime gireceği merak konusu.

Sebnem Donmez Mdtp Cover U3Ps.pn

'Kızılcık Şerbeti' yeni sezonunda izleyicilere daha fazla drama, heyecan ve sürpriz dolu sahneler sunmayı vaat ediyor. Bu güçlü kadro ve merak uyandıran karakterlerle, dizi severlerin büyük ilgi göstermesi bekleniyor. Yeni sezon, dizinin sadık izleyicileri için kaçırılmaması gereken bir dönem olacak.