Kızılcık Şerbeti'nin 'Doğa'sı Yeni Sevgilisiyle Fena Yakalandı! Hem de Mardin'de El Ele...

Magazin dünyasının dikkatini çeken Kızılcık Şerbeti dizisinde 'Doğa' karakterine hayat veren Sıla Türkoğlu'nun, ünlü işletmeci Ata Ayyıldız ile aşk yaşamaya başladığı iddia edildi. İkilinin, Mardin'de katıldıkları bir düğünde el ele görüntülendiği öne sürüldü.

Bir Gece Masalı Yeni En Son Fragmanı Çıktı, 3. Bölüm Fragmanı İzle Bir Gece Masalı Yeni En Son Fragmanı Çıktı, 3. Bölüm Fragmanı İzle

S Eb2E60Da37Fac1966Ceeb64F077Bf0

Mardin'de Düğünde Görüntülendiler

Magazin Adası adlı hesabın haberine göre, Sıla Türkoğlu ve Ata Ayyıldız, Mardin'deki bir düğün töreninde ilk kez yan yana görüntülendi. Daha önce popüler sosyal medya fenomenlerinden Betül Çakmak ile birliktelik yaşayan Ayyıldız’ın, şimdi Türkoğlu ile birlikte olduğu iddiaları magazin dünyasında yankı uyandırdı.

Yeni Aşk İddiaları

Sıla Türkoğlu, daha önce Halil İbrahim Ceylan ve Alp Navruz gibi isimlerle ilişki yaşamıştı. Bu kez Ata Ayyıldız’a gönlünü kaptırdığı öne sürülen Türkoğlu'nun, düğündeki gülen yüzü dikkat çekti. Ancak, bu iddialara ilişkin iki isimden de henüz bir açıklama gelmedi.

S Dc23B84A303Cbf76B65021A859Cdca

Sosyal Medyada Gündem Oldu

Aşk iddiaları, sosyal medyada hızla yayıldı. Kimi kullanıcılar bu ilişkiye inanırken, kimileri de iddialara şüpheyle yaklaştı.