Kızılcık Şerbeti dizisinin sevilen karakteri Nilay’ı canlandıran Feyza Civelek’in kardeşi hakkında bilmediğiniz bir detay ortaya çıktı. Meğer, Feyza Civelek’in kardeşi Ömer Nadir Civelek de anneleri Melis Civelek’in senaristliğini yaptığı bir dizide rol alıyormuş.

Kızılcık Şerbeti'nin Nilay'ı 1

Can Borcum Dizisi Serkan'ı  Bülent İnal Kimdir? Bülent İnal'ın Canlandırdığı Karakter Hakkında Bilgiler Can Borcum Dizisi Serkan'ı Bülent İnal Kimdir? Bülent İnal'ın Canlandırdığı Karakter Hakkında Bilgiler

Ömer Nadir Civelek de Oyuncu!

Feyza Civelek’in erkek kardeşi Ömer Nadir Civelek, Sandık Kokusu dizisinde apartman görevlisinin oğlu Ömer karakterini canlandırıyor. Bu sürpriz bilgi, iki kardeşin de anneleri Melis Civelek’in izinden giderek oyunculuk dünyasında kariyer yaptığını gösteriyor.

Kızılcık Şerbeti'nin Nilay'ı 4

Feyza Civelek Kardeşiyle Aynı Setlerde

Feyza Civelek, sosyal medya hesabından kardeşi Ömer Nadir Civelek’in doğum gününü kutladığı bir paylaşımda bulunmuştu. İki kardeşin de aynı sektörde yer alması, izleyiciler arasında büyük ilgi uyandırdı.

Kızılcık Şerbeti'nin Nilay'ı 3

Civelek Kardeşler Annesinin İzinden Gidiyor

Civelek ailesi, Türk dizi sektöründe hem senaristlik hem de oyunculuk yetenekleriyle adından söz ettiriyor. Feyza Civelek ve Ömer Nadir Civelek’in anneleri Melis Civelek’in kaleminden çıkan dizilerde yer almaları, ailenin sanata olan bağlılığını bir kez daha gözler önüne serdi.

Kızılcık Şerbeti'nin Nilay'ı 2