Kızılcık Şerbeti dizisinde Zülkar karakterine hayat veren Bahtiyar Memili’nin, ünlü bir oyuncunun kardeşi olduğunu öğrenenler büyük şaşkınlık yaşadı. Bahtiyar Memili’nin abisi, Türkiye’nin sevilen oyuncularından biri olan Necip Memili çıktı.

Bahtiyar Memili Kimdir?

Bir Gece Masalı Yeni En Son Fragmanı Çıktı, 3. Bölüm Fragmanı İzle Bir Gece Masalı Yeni En Son Fragmanı Çıktı, 3. Bölüm Fragmanı İzle

19 Mart 1986’da Adana’da dünyaya gelen Bahtiyar Memili, Muğla Üniversitesi Turizm ve Otelcilik Bölümü’nden mezun olduktan sonra oyunculuğa adım attı. Annesi Emel, babası Nihat olan Bahtiyar Memili’nin, oyunculuk dünyasında da tanınan bir kardeşi var: Necip Memili. Birçok kişi, Bahtiyar ve Necip Memili’nin kardeş olduğunu bilmiyordu, ancak bu bilgi gün yüzüne çıkınca, iki ünlü ismin kardeş olduğunu öğrenenler oldukça şaşırdı.

Screenshot 33

Zülkar’ın Gerçek Hayattaki Abisi Kim?

Bahtiyar Memili’nin abisi, birçok ünlü dizi ve filmde rol alan Necip Memili. Necip Memili, Kurtlar Vadisi Pusu’da Cevher Ağa, Karadayı’da Turgut Ağa, Muhteşem Yüzyıl Kösem’de Halil Paşa, Yasak Elma’da Sedai gibi karakterlerle izleyicilerin karşısına çıktı. Son olarak, Sandık Kokusu dizisindeki performansıyla da büyük beğeni topladı.

Screenshot 34

Bu sürpriz aile bağı, Bahtiyar Memili’yi daha da ilgi çekici bir hale getirdi ve izleyicilerin gözünde iki kardeşin başarılarını bir kez daha takdir etmelerini sağladı.