Damla Sönmez ve Ertan Saban'ı buluşturan iddialı yapım Kötü Kan dizisi, tanıtımlarıyla büyük ilgi topladı. Kötü Kan dizisi yayın günü, saat kaçta, hangi kanalda? sorusunun yanıtını arayan izleyiciler için tüm detayları derledik.

Can Borcum Dizisi Serkan'ı  Bülent İnal Kimdir? Bülent İnal'ın Canlandırdığı Karakter Hakkında Bilgiler Can Borcum Dizisi Serkan'ı Bülent İnal Kimdir? Bülent İnal'ın Canlandırdığı Karakter Hakkında Bilgiler

Kötü Kan Dizisi Ne Zaman Başlayacak?

Merakla beklenen Kötü Kan dizisi, 6 Eylül Cuma günü ilk bölümüyle izleyicilerle buluşacak. Kötü Kan dizisi yayın günü, saat kaçta, hangi kanalda? sorusunun yanıtını arayanlar için, dizi Cuma akşamları düzenli olarak ekranlarda olacak.

Kötü Kan Dizisi Hangi Kanalda Yayınlanacak?

Kötü Kan dizisi, [Kanal Adı] kanalında yayınlanacak. Kötü Kan dizisi yayın günü, saat kaçta, hangi kanalda? sorusuna yanıt arayan izleyiciler, her hafta Cuma akşamı saat [Saat Bilgisi]'de bu iddialı yapımı izleyebilecekler.

Kötü Kan Dizisi Konusu ve Oyuncu Kadrosu

Dizinin konusu, eski bir polis memuru olan Kartal'ın, tehlikeli bir mafya grubuyla başı derde girdikten sonra çocuklarının yanına taşınmasını ve hem mafyadan kurtulma hem de baba olabilme mücadelesini konu alıyor. Başrollerde Ertan Saban ve Damla Sönmez yer alırken, kadroda Hüseyin Avni Danyal, Levent Ülgen, Savaş Özdemir, Sermet Yeşil, Mert Doğan, Gökçe Özyol, Tolga Güleç gibi birbirinden başarılı oyuncular bulunuyor.