ATV’nin sevilen dizisi Kuruluş Osman'da Bala Hatun karakterini canlandıran Özge Törer, başarılı performansıyla geniş bir hayran kitlesine ulaştı. Dizinin başrol oyuncularından olan Törer, son olarak sosyal medya hesabında doğum gününe özel yaptığı paylaşımlarla dikkat çekti. Hayranları tarafından sıkça “Kuruluş Osman’ın Bala Hatun’u gerçek adı, kaç yaşında, evli mi, nereli?” gibi sorular sorulurken, Törer’in doğum günü paylaşımındaki dilekleri ve pozları sosyal medyada büyük ilgi gördü.

Özge Törer Kimdir?

Özge Törer, 1998 doğumlu genç bir oyuncu olarak dikkat çekiyor. Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Sahne Sanatları bölümünden mezun olan Törer, henüz öğrenciyken aldığı Bala Hatun rolüyle şöhrete kavuştu. Kuruluş Osman dizisinde gösterdiği başarılı performans sayesinde kısa sürede büyük bir hayran kitlesi edinen Törer, dizi dışında kişisel yaşamını gözlerden uzak yaşamayı tercih ediyor. Evli olmadığı bilinen oyuncu, sosyal medyada da sade ve özel hayatıyla ön plana çıkıyor.

Bala Hatun 1

Özge Törer’in Doğum Günü Paylaşımı

Doğum gününde sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla gündeme gelen Özge Törer, doğum günü pastasıyla verdiği pozlar ile beğeni topladı. Paylaşımında, "Huzur diliyorum... Acımasızlıkların son bulduğu, insanın her zaman iyiliği tercih ettiği, yaşama değer verdiğimiz sevgi dolu bir yıl diliyorum... Hoş geldin yeni yaşım. Güzel dilekleriniz için teşekkür ederim" şeklinde bir not düşen Törer, hayranlarından binlerce beğeni ve yorum aldı.

Miss Turkey 2024 Birincisi İdil Bilgen’in Mesleği Nedir? Miss Turkey 2024 Birincisi İdil Bilgen’in Mesleği Nedir?

Hayranları Tarafından Gelen Yorumlar

Özge Törer’in paylaştığı doğum günü pozları sosyal medyada büyük yankı uyandırdı. Törer'in hayranları, "İnsanın her yaşı mı yakışıklı olur?" ve "Güzellik ve zarafet bir arada" gibi yorumlarla ünlü oyuncuya övgüler yağdırdı. Ünlü oyuncunun doğum günü dilekleri ve verdiği pozlar, hayranları tarafından beğeniyle karşılandı.