Ay Yapım’ın merakla beklenen yeni dizisi "Leyla," ilk tanıtımlarıyla birlikte ekranlara gelmeye hazırlanıyor. Hilal Saral’ın yönetmen koltuğunda oturduğu dizinin başrollerinde Cemre Baysel, Alperen Duymaz, Gonca Vuslateri ve Yiğit Kirazcı gibi sevilen isimler yer alıyor. Tanıtımları yayınlanmaya başlayan Leyla dizisinin ne zaman başlayacağı ve hangi gün yayınlanacağı izleyiciler tarafından merakla bekleniyor.

Leyla Dizisi Ne Zaman Başlayacak?

Birsen Altuntaş’ın haberine göre, Leyla dizisinin ilk bölümü 18 Eylül’de ekranlara gelecek. Eğer bu tarihte bir değişiklik olmazsa, izleyiciler diziyi 18 Eylül’de izlemeye başlayacaklar. Dizinin yönetmenliğini ise ödüllü yönetmen Hilal Saral üstleniyor.

Leyla Dizisi Hangi Gün Yayınlanacak?

Leyla dizisi, yayınlanacağı gün ve saat konusunda henüz resmi bir açıklama yapmamış olsa da, dizinin Eylül ayında haftalık olarak yayınlanması bekleniyor. Yayın günü ile ilgili detayların ise önümüzdeki günlerde netleşmesi bekleniyor.

Can Borcum Dizisi Serkan'ı  Bülent İnal Kimdir? Bülent İnal'ın Canlandırdığı Karakter Hakkında Bilgiler Can Borcum Dizisi Serkan'ı Bülent İnal Kimdir? Bülent İnal'ın Canlandırdığı Karakter Hakkında Bilgiler

Leyla Dizisi Oyuncu Kadrosu

Dizinin oyuncu kadrosu oldukça geniş ve iddialı isimlerden oluşuyor. Cemre Baysel, Alperen Duymaz, Gonca Vuslateri ve Yiğit Kirazcı’nın başrollerini paylaştığı dizide, Halil İbrahim Ceyhan, Gamze Karaduman, Dilara Aksüyek, Seda Güven, Meltem Baytok, Melisa Duru Ünal ve Berfin Ant gibi genç oyuncular da yer alıyor. Ayrıca, Zeyno Eracar, Mustafa Avkıran ve Cengiz Bozkurt gibi usta isimler de Leyla dizisinin kadrosunda bulunuyor.

Leyla Dizisi Konusu Nedir?

Küçük yaşta annesini kaybeden ve babasından başka kimsesi olmayan Leyla’nın hayatı, babasının yeniden evlenmesiyle altüst olur. Üvey annesi Nur tarafından bir çöplüğe bırakılan Leyla, yıllar sonra güçlenmiş bir şekilde geri döner. "Leyla," bu genç kadının, hayatını mahveden üvey annesine karşı vereceği mücadeleyi ve intikam arayışında aşkla sınanacağı duygusal yolculuğu ekranlara taşıyacak.

Leyla Dizisi Uyarlama Mı?

Leyla dizisi, Brezilya’da yayınlandığı dönem tüm Latin Amerika’yı etkisi altına alıp izlenme rekorları kıran “Avenida Brazil” isimli diziden uyarlanmıştır. Leyla, izleyicilere sürprizlerle dolu, sürükleyici bir hikaye sunmayı hedefliyor.

Leyla Dizisi Saat Kaçta Yayınlanacak?

Dizinin yayın saatiyle ilgili resmi bir açıklama yapılmamış olsa da, dizinin prime time olarak bilinen 20:00 – 22:00 saatleri arasında izleyicilerle buluşması bekleniyor. Yayın saatiyle ilgili detaylar ise dizinin yayın tarihine yaklaştıkça netleşecek.