İngiltere'nin müstehcen programı Love Island'a katılan Türk oyuncu Ekin-Su Cülcüloğlu, yarışmada büyük bir başarı elde ederek birinci oldu. 'Kuzey Yıldızı İlk Aşk' dizisinde rol alan ünlü oyuncu, Love Island'daki performansıyla geniş bir hayran kitlesi kazandı.

Arda Güler Poz 3

Ekin-Su, hem estetik görünümü hem de özel hayatıyla yurt dışında büyük ilgi görüyor. Markaların gözdesi olan oyuncu, geçtiğimiz hafta spor salonunda ünlü futbolcu Arda Güler ile çekildiği fotoğrafla da gündeme geldi.

Leyla: Hayat, Aşk ve Adalet Dizisi Hangi Kanalda? Yeni Bölüm Ne Zaman Yayınlanıyor? Leyla: Hayat, Aşk ve Adalet Dizisi Hangi Kanalda? Yeni Bölüm Ne Zaman Yayınlanıyor?

Arda Güler Poz 1

Bodrum'da Tatil Keyfi

Love Island'da tanıştığı ve bir süre aşk yaşadığı Davide Sanclimenti ile yollarını ayıran Ekin-Su, şu sıralar tatil için Bodrum'da bulunuyor. Tatil pozlarıyla dikkat çeken Ekin-Su, sosyal medya paylaşımlarına "Farklı bir yaz" notunu düştü.

Arda Güler Poz

Aldatma İddiaları Gündemde

Ekin-Su'nun Love Island'da tanıştığı Davide Sanclimenti ile ayrılmasının ardından aldatıldığı iddiaları da gündeme geldi. Güzel oyuncu, hem özel hayatıyla hem de tatil pozlarıyla dikkatleri üzerine çekmeye devam ediyor.