Devrim Özkan ve Galatasaray'ın Uruguaylı futbolcusu Lucas Torreira, sosyal medyada paylaştıkları sevgi dolu pozlarla ilişkilerini ilan etmişti. Ancak, kısa süre sonra çiftin ayrılık haberi gündeme geldi ve ikili sessiz kalmaya çalışsa da bu ayrılığa dayanamadıkları iddia edildi.

Aşk Kısa Sürdü

2023 yazında ABD'nin Miami kentinde birlikte görüntülenen Devrim Özkan ve Lucas Torreira'nın ilişkisi, sosyal medya hesaplarından birbirlerini takipten çıkmaları ve birlikte yer aldıkları fotoğrafları kaldırmalarıyla sona ermişti. Özkan, ayrılıkları hakkında "O benim için çok değerli bir insan, ben de onun için öyleyimdir. Asıl hikayeyi biz biliyoruz" açıklamasını yapmıştı.

Leyla dizisinin hikayesi nedir? Başrolde hangi oyuncular oynuyor? Leyla dizisinin hikayesi nedir? Başrolde hangi oyuncular oynuyor?

Ayrılığa Dayanamadılar

Ancak, son gelen haberlere göre ünlü çiftin 8 aylık ayrılığın ardından yeniden bir araya geldiği ve arkadaşlarıyla birlikte Cihangir'de bir restoranda yemek yedikleri öne sürüldü. Çiftin birbirlerini tekrar sosyal medya hesaplarından takip etmeye başlaması, barışma iddialarını daha da güçlendirdi.