MasterChef 2024 sezonu, izleyicilerin büyük bir heyecanla beklediği ilk bölümüyle ekranlara geldi. Mehmet Yalçınkaya, Danilo Zanna ve Somer Sivrioğlu’nun jüri üyeliğini yaptığı yarışmada, rekabetin dorukta olduğu anlar yaşandı.

İLK YARIŞMACI BELLİ OLDU

Yarışmanın başlangıcında dikkat çekici bir açıklama yapan Mehmet Şef, "MasterChef 2024 final turuna hoş geldiniz arkadaşlar" diyerek bu sezonun ilk yarışmacısının belirleneceğini duyurdu. Büyük bir heyecanla başlayan bölümde, yarışmacılar ana kadroya girebilmek için büyük bir çaba sarf etti.

Masterchef Zeynep 1

YARIŞMACILARIN İDDİALI SÖZLERİ

Yarışmacılar arasında rekabet oldukça yüksekti. "Hayalimi bir çantaya sığdırıp geldim buraya. Alacağım o önlüğü," diyen yarışmacılar, ana kadroya girebilmek için ellerinden geleni yaptı. Bir diğer yarışmacı ise, "Yaşım da var. Herhalde en büyük benim. İlk önce ben oturmak istiyorum" diyerek gözdağı verdi. Bu iddialı sözler, geceye damga vurdu.

Masterchef Zeynep 2

KİLİS TAVA YARIŞMASI

Bu bölümde yarışmacılardan Kilis tava yapmaları istendi. Her biri hünerlerini sergileyerek en iyi Kilis tavayı hazırlamaya çalıştı. Mehmet Yalçınkaya, Danilo Zanna ve Somer Sivrioğlu’nun titizlikle değerlendirdiği bu yemekler, yarışmacıların ana kadroya girebilmesi için büyük bir önem taşıdı.

Masterchef Zeynep 3

Leyla Dizisi Mümtaz'ı Murat Serezli Kimdir? Murat Serezli'nin Canlandırdığı Karakter Hakkında Bilgiler Leyla Dizisi Mümtaz'ı Murat Serezli Kimdir? Murat Serezli'nin Canlandırdığı Karakter Hakkında Bilgiler

İKİNCİ ETABA GEÇEN YARIŞMACILAR

Tadım sonrası, Danilo Şef ikinci etaba geçmeye hak kazanan yarışmacıları açıkladı. Bu yarışmacılar şunlardı:

Zeynep

Hakan

Şehmus

Enes

Bera

Ümmühan

Masterchef Zeynep

GECENİN EN İYİ TABAĞI

Gecenin en iyi tabağını yapan yarışmacıyı Somer Şef açıkladı. MasterChef 2024’te ana kadroya giren ilk yarışmacı Zeynep oldu. Zeynep, hem jürinin hem de izleyicilerin büyük beğenisini topladı. Onun hazırladığı tabak, yarışmanın ilk büyük zaferini getirdi ve Zeynep’e MasterChef önlüğünü kazandırdı.