İtalyan şef Danilo Zanna, MasterChef Türkiye yarışmasındaki jüri üyeliği ile tekrar ekranlara döndü. Mehmet Yalçınkaya ve Somer Sivrioğlu ile birlikte jüri koltuğunda oturan Zanna'nın özel hayatı da izleyiciler tarafından merak ediliyor. Bir çocuk babası olan ünlü şefin özellikle oğlunun annesi, eski eşi Tuğçe Demirbilek, dikkatleri üzerine çekti.

Danilo Zannanın Eşi 4

Leyla dizisinin hikayesi nedir? Başrolde hangi oyuncular oynuyor? Leyla dizisinin hikayesi nedir? Başrolde hangi oyuncular oynuyor?

TUĞÇE DEMİRBİLEK, EBRU GÜNDEŞ İLE BENZERLİĞİ DİKKAT ÇEKTİ 

Giresunlu olan Tuğçe Demirbilek, Danilo Zanna ile 9 yıl süren evliliği ile biliniyor. Sosyal medya paylaşımları ile dikkat çeken Demirbilek, bazı kullanıcılar tarafından ünlü sanatçı Ebru Gündeş’e benzetildi. Bir sosyal medya kullanıcısı, "Ebru Gündeş sandım" yorumunda bulunurken, bir başkası ise "Naif ve güzel kadın" ifadesini kullandı.

TUĞÇE DEMİRBİLEK KİMDİR? ASLEN NERELİ, NE İŞ YAPIYOR, MESLEĞİ NE? 

Tuğçe Demirbilek, 20 Mart 1981 tarihinde Giresun'da doğdu. Aslen Giresunlu olan Demirbilek, Danilo Zanna ile tanıştıktan kısa bir süre sonra İtalyan şef ile evlenerek dikkatleri üzerine çekti. Çiftin bu evlilikten Zeno adında bir oğulları bulunuyor.

Danilo Zannanın Eşi 5

TUĞÇE DEMİRBİLEK İŞ YAPAR, INSTAGRAM HESABI NE?

Tuğçe Demirbilek, aşçılık mesleğinin yanı sıra sosyal medyada aktif olarak yer almaktadır. Instagram hesabında (@tugcedemirbilekzanna) yoga ve içsel tavsiyeler üzerine paylaşımlar yaparak takipçilerine ilham vermektedir. Yoga ve yaşam tarzı konularında yaptığı paylaşımlar, takipçileri tarafından büyük ilgi ve beğeni topluyor. Demirbilek, sosyal medyada aktif olarak yer alarak, içsel huzur ve sağlıklı yaşam konularında tavsiyelerde bulunuyor.

TUĞÇE DEMİRBİLEK BOYU VE KİLOSU KAÇ, BURCU NEDİR?

Tuğçe Demirbilek, 1.65 metre boyunda ve 58 kilo olup, balık burcudur.

Danilo Zannanın Eşi 2

DANİLO ZANNA İLE TUĞÇE DEMİRBİLEK NASIL EVLENDİ?

İtalyan şef Danilo Zanna, Tuğçe Demirbilek ile tanışma hikayesini şu sözlerle anlatmıştı:

"Bir gün benim bir Türk arkadaşım beni Türkiye'ye davet etti. Buraya geldiğimde biriyle tanıştım ve aşık oldum. Bugün kendisi eşim... Evlendikten sonra burada yaşamaya karar verdik. Aslında ben Şangay'a gitmek istiyordum ama bunları düşünürken eşim bana hamile olduğunu söyledi ve Çin'in yaşam tarzına uyum sağlayamayacağını söyledi. İstanbul'da yaşamaya devam ettik."

DANİLO ZANNA KİMDİR, ASLEN NERELİ, NE İŞ YAPIYOR?

İtalyan şef Danilo Zanna, 15 Nisan 1982 tarihinde dünyaya geldi. Üç kardeşten en küçüğü olan Zanna, aile restoranlarında çalışarak şeflik kariyerine başladı. İtalya'da Gastronomi eğitimi aldı ve seyahat amaçlı geldiği Türkiye'de aşkı bularak burada kalmaya karar verdi. 

Danilo Zannanın Eşi 1

DANİLO ZANNA KARİYERİ VE BAŞARISI 

Danilo Zanna, çeşitli TV programlarında şeflik yaparak Türk izleyicisinin gönlünde taht kurdu. İstanbul Culinary Institute'de İtalyan yemekleri workshopları düzenledi ve gastronomi öğrencilerine danışmanlık yaptı. Derya'nın Dünyası, İtalyan İşi, Elin Oğlu, Aşk Zamanı, İyi Fikir, Görümce, Lezzetin Şarkısı, Lezzet Akademisi gibi projelerde yer aldı.

Ayrıca, "Bir İtalyan, bir Hollandalı… 20 şehir, 20 farklı AB projesi" sloganıyla yola çıkan Avrupa'dan Anadolu'ya Lezzetler programında Wilco van Herpen ile birlikte Türkiye'nin farklı illerini gezerek, lezzetleri keşfetti.

DANİLO ZANNA EŞİ TUĞÇE DEMİRBİLEK İLE NE ZAMAN TANIŞTI?

Bir Türk arkadaşının daveti üzerine Türkiye'ye gelen Danilo Zanna, hayatında önemli bir dönüm noktası olmuştur. Türkiye'ye geldiği ilk günlerde biriyle tanışmış ve ona aşık olan Zanna, eski eşi Tuğçe Demirbilek ile evlenmiştir.  Zanna, bu tesadüfi karşılaşmanın ardından Türkiye'de kalmaya karar vermiş ve 9 yıl mutlu bir evlilik yaşamıştır. 

Tuğçe Demirbilek ile tanıştıktan kısa bir süre sonra evlenen Danilo Zanna, 2012 yılında dünya evine girdi. Evlendikten sonra, Türkiye'de yaşamaya karar veren Zanna, bu kararını şu sözlerle açıklamıştır:

"Aslında ben Şangay’a gitmek istiyordum ama bunları düşünürken eşim bana hamile olduğunu söyledi ve Çin’in yemeklerine ve yaşam tarzına uyum sağlayamayacağını söyledi. İstanbul’da yaşamaya devam ettik."

Evliliğin ardından İstanbul'da yaşamaya devam eden çift, burada mutlu bir aile kurdu. 

Danilo Zannanın Eşi

DANİLO ZANNA İLE TUĞÇE DEMİRBİLEK NE ZAMAN EVLENDİ, EŞİNDEN NEDEN BOŞANDI?

Danilo Zanna ve Tuğçe Demirbilek, 2012 yılında dünya evine girdi. Dokuz yıl süren mutlu evlilikleri boyunca çift, bir çocuk sahibi oldu. Ancak geçtiğimiz yıl, çift yollarını ayırma kararı aldı ve boşanma sürecini kamuoyuna duyurdu. Boşanma kararının ardından Zanna, "Bazı fikir ayrılıklarını çözüme ulaştıramadığımız için ayrılık kararı aldık" şeklinde bir açıklama yaptı.

9 yıl evli kalan MasterChef Danilo Zanna 2021 yılında evliliğini tek celsede sonlandırdı. 2012 yılında  Tuğçe Demirbilek ile evlenen Danilo Zanna, ayrılıktan hemen sonra yeni bir aşka yelken açmasıyla da çok konuşulmuştu. 

ŞEF DANİLO İLE NEDEN AYRILDI? 

Danilo Zanna ve Tuğçe Demirbilek, 9 yıl süren evliliklerinin ardından yollarını ayırdı. Bu evlilikten bir çocuk sahibi olan çift, ayrılık sonrası da dostça ilişkilerini sürdürdü. Danilo Zanna'nın televizyon kariyeri ve şeflikteki başarısı kadar, eski eşi Tuğçe Demirbilek de sosyal medyada aktif paylaşımları ile dikkat çekiyor.

DANİLO ZANA'NIN KAÇ ÇOCUĞU VAR? 

Danilo Zanna ve Tuğçe Demirbilek'in oğlu olan Zeno Tibet Zanna, 8 yaşında. Büyükannesi ve büyükbabası Armando Zanna olarak biliniyor. Çiftin 2013 yılında doğan oğulları Zeno Tibet Zanna, ailelerinin en önemli parçası. Danilo Zanna ve Tuğçe Demirbilek, ayrılıklarına rağmen oğulları için dostça ilişkilerini sürdürmeye devam ediyor.