MasterChef Türkiye’nin 29 Ağustos'ta yayınlanan bölümünde, haftanın ikinci takım oyunu olarak kuru fasulye ve pilav düellosu yapıldı. MasterChef dün (29 Ağustos) Kuru Fasulye Düellosunu Hangi Takım Kazandı, Bireysel Dokunulmazlığı Kim Aldı? başlıklı haberimizde, bu zorlu mücadelenin kazananı ve bireysel dokunulmazlığı kazanan yarışmacı hakkında detayları bulabilirsiniz.

Kuru Fasulye Düellosunu Hangi Takım Kazandı?

MasterChef Türkiye’nin dün akşamki bölümünde, Mavi Takım ve Kırmızı Takım şeflerin istediği kuru fasulye ve pilav yemeğini en iyi şekilde hazırlamak için kıyasıya mücadele etti. Şefler, özellikle Zübeyde'nin yaptığı kuru fasulye ve pilavın gecenin en iyisi olduğunu belirtti. Günün sonunda Mavi Takım, bu düelloyu kazanarak haftanın ikinci dokunulmazlık oyununu da kazanmış oldu.

Leyla Dizisi Mümtaz'ı Murat Serezli Kimdir? Murat Serezli'nin Canlandırdığı Karakter Hakkında Bilgiler Leyla Dizisi Mümtaz'ı Murat Serezli Kimdir? Murat Serezli'nin Canlandırdığı Karakter Hakkında Bilgiler

Bireysel Dokunulmazlığı Kim Aldı?

Takım oyununu kaybeden Kırmızı Takım ise bireysel dokunulmazlık oyunu için yeniden mutfağa girdi. Bu bölümde, şefler yarışmacılardan Fransız klasiği cafe de Paris soslu antrikot yapmalarını istedi. Günün sonunda, en başarılı yemeği hazırlayan Onur, bireysel dokunulmazlığın sahibi oldu. MasterChef dün (29 Ağustos) Kuru Fasulye Düellosunu Hangi Takım Kazandı, Bireysel Dokunulmazlığı Kim Aldı? sorusunun yanıtı olarak, Onur’un bireysel dokunulmazlık ödülü kazandığını söyleyebiliriz.

Eleme Adayları Kimler Oldu?

Bireysel dokunulmazlığı kazanan Onur, haftanın 3. eleme adayı olarak Çağlar'ı seçti. Takım oylaması ve kaptanın seçimi sonucunda ise 4. eleme adayı Akın oldu. Böylece, eleme potasına giren isimler belli oldu.