MasterChef'in dünkü bölümünde yaşanan bir olay izleyicileri şoke etti. Yarışmacı Eda'nın ayağı kayarak yere düştü, ancak sonrasında yaşananlar izleyicilerin tepkisine neden oldu.

Mavi ve Kırmızı Takımın Mücadelesi

MasterChef'in son bölümünde mavi ve kırmızı takım kıyasıya bir mücadele verdi. Şeflerin önüne eksiksiz bir menü koymak için yarışan takımlar arasında tansiyon yüksekti.

Yarış Sırasında Kaza

Yarışma esnasında zaman zaman kazalar yaşanabiliyor. Dün de böyle bir an yaşandı. Eda, ayağının kayması sonucu tezgahların önünde yere düştü. İlk bakışta bu, sıradan bir düşme gibi görünse de olayın devamı izleyicileri dehşete düşürdü.

Mide Bulandıran Gerçek

Can Borcum Dizisi Serkan'ı  Bülent İnal Kimdir? Bülent İnal'ın Canlandırdığı Karakter Hakkında Bilgiler Can Borcum Dizisi Serkan'ı Bülent İnal Kimdir? Bülent İnal'ın Canlandırdığı Karakter Hakkında Bilgiler

Yarışmacının yere düşen dolmayı fark etmeksizin alıp şeflere sunduğu anlar, izleyicilerin dikkatinden kaçmadı. Sosyal medyada paylaşılan bu görüntülerde, Eda'nın yere düşen dolmayı şeflere servis ettiği ve onların da bu yemeği yedikleri iddia edildi.