MasterChef Türkiye'nin son bölümünde heyecan ve gerilim doruktaydı. Emre tarafından eleme potasına gönderilen Zübeyde, bu karara tepki göstererek, "Aklımda hala cevapsız sorular var" dedi. Emre ise bu kararı strateji yapmadan aldığını belirtti ve "Herkesi eşit gördüğüm için Zübeyde ablayı yollamak istedim." ifadelerini kullandı.

Zübeyde’nin Tepkisi Neydi?

Zübeyde, eleme potasına gönderilmesine tepki göstererek şunları söyledi: "Aklımda hala cevapsız sorular var. Saygı duyuyorum. Ben hayatta hiçbir zaman duruşumu kimseye karşı bozmadım. Benim kendime göre bir duruşum vardır. Kim bana nasıl gelirse ona öyle giderim. Burada da öyle olacak. Saygıyla karşılıyorum, yeri gelecek ben de yazacağım. İnşallah potadan çıkacağımı da düşünüyorum. Sonrasında bakacağım."

Can Borcum Dizisi Serkan'ı  Bülent İnal Kimdir? Bülent İnal'ın Canlandırdığı Karakter Hakkında Bilgiler Can Borcum Dizisi Serkan'ı Bülent İnal Kimdir? Bülent İnal'ın Canlandırdığı Karakter Hakkında Bilgiler

Mehmet Şef Elini Yaktı! Ne Oldu?

Yarışma sırasında ilginç bir kaza da yaşandı. Mehmet Şef, Zeynep’in tezgahına bakmak için yaklaştığında elini yaktı. Kırmızı Takım yarışmacıları bireysel dokunulmazlık için mücadele ederken yaşanan bu olay, programa damgasını vurdu.

Kazanan Takım Hangisi Oldu?

Haftanın üçüncü dokunulmazlık yarışını kazanan Mavi Takım oldu. Mavi Takım'ın bu galibiyeti, yarışmanın ilerleyen bölümleri için büyük bir avantaj sağladı.

Eleme Adayları Kimler Oldu?

Bireysel dokunulmazlık yarışını kazanan Zeynep, 5. eleme adayı olarak Ayşe’nin ismini söyledi. Takım arkadaşlarından en fazla oyu alan Alper ise 6. eleme adayı olarak potaya girdi.