Miss Turkey 2024 Birincisi İdil Bilgen’in Mesleği Nedir? Miss Turkey 2024 Birincisi İdil Bilgen’in Mesleği Nedir?

TV8 ekranlarının sevilen yarışma programı MasterChef Türkiye'de dün akşam eleme adayları belirlendi. Programın son bölümünde yaşananlar, yarışmacılar arasında gergin anlara sahne oldu.

Onur, Nevzat'ı Neden Eleme Adayı Gösterdi?

Nevzat, Onur’un kendisini eleme adayı göstermesinden duyduğu rahatsızlığı dile getirdi. Nevzat, bu durumu şöyle ifade etti: “Bugün moralim iyi. Dün gece oylamadan sonra kırgınlık falan da olmamıştı, kırgındım sadece. Bunun geçmesini bekledim. Bu yüzden de kimseyle konuşmak istemedim. Ümmühan Abla'yla ilgili gereksiz bir yorum yaptım orada. Ondan özür diliyorum.”

Onur ise kararının arkasında durarak, seçiminin hakkaniyetli olduğunu savundu. Onur, bu konuda “Ben çok hakkaniyetli davranan bir insanım. Düşünceli bir insanım. Bana göre en mantıklı hareketi yaptım. Yaptığım seçimin de sonuna kadar arkasındayım.” ifadelerini kullandı.

Ezgi ve Hakan Arasında Neler Yaşandı?

Ezgi, mavi takımdaki Hakan’a yönelik eleştirilerini dile getirerek, "Bir aşçı biber temizledim demeye utanır bence. Biber temizlemek? Ben utanırım, benim için bu krizi yönetmek değil. Arpacık soğana yardım ettim diyor Şirin'e, ne yapmış? Arpacık soğanı soyup tavşan mı yapmış?" dedi.

Hakan ise Ezgi’nin bu eleştirilerine, "Nigar Abla ne yapmış uçak motoru mu?" diyerek karşılık verdi. Tartışmaya Nigar da katıldı ve Hakan, "Sen de yardım ettin bir şeylere abla, ben de yardım ettim. Benimki küçük gözüküyor, aşağıda gözüküyor. Seninki nedense yüksekte görüyorlar. Senin yaptığın da aman bir şey değil. Benim yaptığım da aman bir şey değil." dedi.

Haftanın Eleme Adayları Kim Oldu?

Son olarak MasterChef'te yarışmacılar, düelloda 'Tepsi Mantı' yaparak mücadele etti. Kazanan mavi takım olurken, bireysel dokunulmazlığı kırmızı takımdan Emre kazandı. Haftanın üçüncü ve dördüncü eleme adayları ise Zübeyde ve Çağlar olarak belirlendi.