MasterChef Türkiye'nin 24 Ağustos Cumartesi akşamı yayınlanan bölümünde, haftanın son eleme adayı belli oldu. Yarışmacılar, eleme potasına girmemek için kıyasıya mücadele etti. Şeflerin değerlendirmesi sonucunda, tabağında istenmeyen bir ürün bulunan Ezgi, haftanın 7. eleme adayı olarak potaya girdi.

Eleme Potası Belli Oldu

Leyla: Hayat, Aşk ve Adalet Dizisi Hangi Kanalda? Yeni Bölüm Ne Zaman Yayınlanıyor? Leyla: Hayat, Aşk ve Adalet Dizisi Hangi Kanalda? Yeni Bölüm Ne Zaman Yayınlanıyor?

MasterChef Türkiye'de üçüncü haftanın sonlarına gelinirken, yarışmacılar mavi ve kırmızı takım olarak hem takım hem de bireysel yarışmalarda mücadele etti. Nevzat, Ümmühan, Zübeyde, Çağlar, Ayşe ve Alper eleme potasına giren ilk isimler oldu.

S 98056Dcfd956D66737E2D7Bdd598Ee

Şeflerden Zorlu Görevler

Programın ilk etabında şefler, yarışmacılardan Filet Mignon yapmalarını istedi. Şeflerin değerlendirmesi sonucunda en iyi tabakları çıkaranlar Beril, Nigar, Kerem, Beyza, Zeynep ve Şirin oldu. Bir sonraki tura kalan Semih, Eda, Hakan, Muratcan, Emre, Ezgi ve Kaan ise yaratıcılık etabında rezene kullanarak tabak hazırladı.

Son Eleme Adayı Ezgi Oldu

Yaratıcılık etabında Ezgi ve Hakan arasından, tabağında istenmeyen ürün bulunan Ezgi eleme potasına giren son isim oldu. Böylece haftanın son eleme adayı Ezgi oldu.