MasterChef Türkiye'nin yeni sezonunda final eleme turları tüm hızıyla devam ediyor. 28 Temmuz Pazar günü ekrana gelen bölümde asil kadroya girecek 15. yarışmacı için büyük bir mücadele yaşandı. İzleyiciler, "MasterChef 15. yarışmacı kim oldu?" ve "MasterChef ana kadroya kim girdi?" sorularının yanıtlarını merak ediyor. İşte güncel bilgiler...

Bizi Birleştiren Hayat Gerçek Bir Hikaye Mi, Uyarlama Mı? Konusu Ne? Nerede Çekildi, Oyuncuları Kimler? Bizi Birleştiren Hayat Gerçek Bir Hikaye Mi, Uyarlama Mı? Konusu Ne? Nerede Çekildi, Oyuncuları Kimler?

MasterChef Türkiye'nin yeni sezonunda final eleme turları tüm heyecanıyla sürüyor. 28 Temmuz 2024 tarihli bölümde yarışmacılar, en iyi yaratıcı yemeği yaparak Danilo, Mehmet ve Somer şefleri etkilemeye çalıştı. Yarışmacılardan biri, en iyi yemeği hazırlayarak ana kadroya girmeye hak kazandı.

15. Yarışmacı Kim Oldu?

Final eleme turları kapsamında yarışmacılar, Astarlı Sütlaç tarifiyle şefleri etkilemek için büyük bir çaba gösterdi. Yaratıcılık oyununda miso ana malzemesini başarıyla kullanarak ana kadroya girmeye hak kazanan isim Nigar oldu. Nigar, yeteneği ve yaratıcı sunumuyla jürinin beğenisini kazanarak MasterChef Türkiye'nin ana kadrosunda yer almayı başardı.