MasterChef'in son bölümünde yarışmacılardan altı ezmeli kebap yapmaları istendi ve bunun için 45 dakika süre verildi. Yarışmacıların bu zorlu görevi yerine getirmeye çalıştığı anlarda Gaziantepli Beyza Nur Öztürk'ün altı ezmeli kebabı bilmediğini söylemesi Mehmet Şef'i şaşkına çevirdi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Narin Güran Açıklaması: Caniler En Ağır Cezaya Çarptırılacak Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Narin Güran Açıklaması: Caniler En Ağır Cezaya Çarptırılacak

Mehmet Şef'in Tepkisi

Mehmet Şef, "Sen nasıl altı ezmeli kebabı bilmezsin ya, sen Gaziantep'ten gelmedin mi, Antepli değil misin sen? Nasıl bilmezsin ya? Kalp krizi geçireceğim şimdi" diyerek şaşkınlığını dile getirdi. Şef, Gaziantep gibi kebaplarıyla ünlü bir şehirden gelen bir yarışmacının bu yemeği bilmemesine inanamadı.

Mehmet Şef Şok 1

Şekerli Kebap Şoku

Yarışmacının kebap yaparken şeker kullanması ise Mehmet Şef'i adeta şoke etti. "Allahım sana geliyorum birisi kebaba şeker kullandı. Kebapta şeker mi var? Hayatımda şekerli altı ezmeli yiyeceğim hiç aklıma gelmezdi" diyerek tepkisini gösterdi.

Ana Kadroya Giren İsim

Bölüm sonunda ana kadroya giren 16. isim Beyza Aydın oldu. Yarışmanın heyecan dolu anları izleyicileri ekrana kilitlerken, Mehmet Şef'in tepkileri geceye damga vurdu.