67 yaşındaki ünlü şovmen Mehmet Ali Erbil, kendisinden 40 yaş küçük sevgilisi Gülseren Ceylan ile ilgili magazin dünyasında bomba etkisi yaratan bir itirafta bulundu. Erbil, hayatında ilk kez bir kadınla imam nikahı kıydığını açıkladı.

"Gülseren İstedi, Ben de Tamam Dedim"

Ünlü şovmen, "İmam nikahı kıydık" diyerek, sevgilisi Gülseren Ceylan ile bir süredir beraber yaşadıklarını ve Ceylan'ın isteği üzerine imam nikahı kıydıklarını söyledi. Erbil, "Zaten evli gibiyiz, her şey çok güzel gidiyor. Gülseren istedi, nikah olmasını ben de tamam dedim, nikahı yaptık." ifadelerini kullandı.

Mehmet Ali Erbil Genc Sevgilisi Gulseren Ceylana Imam Nikahi 1

Leyla dizisinin hikayesi nedir? Başrolde hangi oyuncular oynuyor? Leyla dizisinin hikayesi nedir? Başrolde hangi oyuncular oynuyor?

"En Azından Günaha Girmiyoruz"

Gülseren Ceylan ise bu nikahın manevi önemine vurgu yaparak, "En azından günaha girmiyoruz" dedi. Nikah sırasında yaşanan ilginç bir olayı da paylaşan Ceylan, "Hoca geldi nikahı kıydı. 'Mehmet Ali Bey, mehir olarak ne veriyorsunuz' diye sordu. Ne olduğunu bilmediği için Mehmet Ali şok oldu. Ben mehir istemedim." şeklinde konuştu.