MasterChef Türkiye'nin 7 sezondur jüri üyeliğini yapan Mehmet Yalçınkaya, yarışmanın ve şefliğin yoğun temposu hakkında Gerçek Gündem'den Reha Tartıcı'ya konuştu. "Biz restoranda da televizyonda da uzun saatler çalışıyoruz. Haftanın beş günü çekim yapıyoruz. Doğal olarak aileme vakit ayıramıyorum," diyen Yalçınkaya, bu yoğunluğun aile yaşamına olan etkilerini paylaştı.

EŞİYLE RESTORANDA BULUŞUYOR

Mehmet Şef, yoğun tempodan dolayı eşiyle bile restoranında buluşmak zorunda kaldığını belirtti. "Eşimi ancak restorana yemeğe çağırıyorum. Ya da hafta sonu Bodrum’daki restorana gidiyorsam onu da götürüyorum. Çocuklar da orada oluyor. Ancak böyle ortak noktalarda görüşüyoruz. Evi neredeyse otel gibi kullandığımı söyleyebilirim," ifadelerini kullandı.

AİLEYLE ZOR ZAMANLAR

Yalçınkaya, iş yoğunluğu nedeniyle ailesiyle yeterince vakit geçiremediğini ve evini otel gibi kullandığını belirtti. Şef, bu durumun kendisi ve ailesi üzerindeki etkilerini anlatarak, işin getirdiği zorlukları gözler önüne serdi.

SEVİLEN BİR TELEVİZYON YÜZÜ

Bir Gece Masalı’nın Mahir Komiseri Burak Deniz Aslen Nereli, Memleketi Ne? Bir Gece Masalı’nın Mahir Komiseri Burak Deniz Aslen Nereli, Memleketi Ne?

Uzun süredir şefliğin yanı sıra sevilen bir televizyon yüzü haline gelen Mehmet Yalçınkaya, MasterChef Türkiye'nin tatlı-sert jürisi olarak tanınıyor. Ancak bu popülerliğin ve yoğun çalışmanın, özel hayatında bazı fedakarlıkları beraberinde getirdiğini de açıkça ifade etti.