2024 Paris Olimpiyat Oyunları’nın üçüncü gününde A Milli Kadın Voleybol Takımımız ilk kez sahneye çıktı. Hollanda ile karşı karşıya gelen Filenin Sultanları, setlerde 0-2 geriye düştüğü maçı 3-2 kazanarak herkesi hayran bırakan bir geri dönüş sergiledi.

Ferdi Kadıoğlu’ndan Şok Eden Sakatlık Haberi! Ne Zaman Oynayacak, sahalara dönecek? Ferdi Kadıoğlu’ndan Şok Eden Sakatlık Haberi! Ne Zaman Oynayacak, sahalara dönecek?

Vargas ve Zehra'dan Maç Sonu Kritiği

Mücadelenin ardından maçın yıldızı Melissa Vargas ve Zehra Güneş, uzun süre karşılaşmanın kritiğini yaptı. İkilinin aralarında ne konuştuğunu kimse anlamazken jest ve mimikleri görenlerin yüzünü güldürdü.

Zehra Güneş 3

Mont Giymesi Şaşkınlık Yarattı

Öte yandan Zehra Güneş’in üstündeki kıyafetler olay oldu. 30 derece olan ve insanların sıcaktan kavrulduğu bir ortamda Zehra Güneş’in mont ve uzun kollu giymesi şaşkınlık yarattı. Kullanıcılar yaptıkları yorumlarda bu duruma değinirken, gülen yüzü ve enerjik hali için ise güzel dileklerini iletti.

Zehra Güneş 2Zehra Güneş 1

"Yaktın Bizi Zehra Güneş"

Milletler Ligi’nde sakatlanan Zehra Güneş, 2024 Paris Olimpiyatları için asıl kadroda yer almazken rezerv oyuncu olarak takımla birlikte çalışmalarını sürdürüyor. Zehra Güneş'in Hollanda maçında olmamasına dert yanan kullanıcılar, "Yaktın bizi Zehra Güneş, sen olsan bu kadar zorlanmazdık" dedi.