Ünlü oyuncu Meriç Aral, geçtiğimiz gün Cihangir’de arkadaşlarıyla birlikte vakit geçirirken görüntülendi. Çıkışta gazetecilerin sorularını yanıtlayan Aral, kendisi gibi oyuncu olan sevgilisi Serkan Keskin ile ilgili merak edilen evlilik planları hakkında önemli açıklamalarda bulundu.

Düğün Tarihi Yaklaşıyor mu?

Meriç Aral, Serkan Keskin ile uzun süredir devam eden evlilik dedikodularıyla ilgili konuşarak, “Sürekli ertelenmiyor aslında. Bir gün olacak ama tarih henüz belli değil. Eylül ayı gibi düşünüyoruz. Çalıştığımız için tam denk getiremiyoruz. Onu organize etmek çok zor bir şey. Çok şükür her şey de yolunda. Maşallah diyelim, popomuzu kaşıyalım,” ifadelerini kullandı.

Leyla: Hayat, Aşk ve Adalet Dizisi Hangi Kanalda? Yeni Bölüm Ne Zaman Yayınlanıyor? Leyla: Hayat, Aşk ve Adalet Dizisi Hangi Kanalda? Yeni Bölüm Ne Zaman Yayınlanıyor?

"Anneannem Arıyor, Yine Ertelenmiş Diyor"

Evlilik tarihini sürekli ertelemeleriyle ilgili sıkça gündeme gelen çiftin durumu hakkında da konuşan Aral, “Güzel bir sürece girdik, çok kısa zamanda haberiniz olacaktır. Anneannem haberlerde görüyor, arıyor beni yine ertelenmiş diyor. Tarihi artık netleştiriyoruz. Çok az kaldı,” diyerek esprili bir şekilde cevap verdi.

"Anne Olmayı Düşünüyor musunuz?"

Gazetecilerden gelen “Hemen anne olmayı düşünür müsünüz?” sorusuna ise Aral, “Kısmet bu ya. Hemen bir şey diyemem şu an. İnşallah kendime yakışır bir anne olurum. Çok zor bir soru bu. Her anne iyi bir annedir,” yanıtını vererek, annelik konusundaki düşüncelerini paylaştı.