Bir Gece Masalı’nın Mahir Komiseri Burak Deniz Aslen Nereli, Memleketi Ne? Bir Gece Masalı’nın Mahir Komiseri Burak Deniz Aslen Nereli, Memleketi Ne?

Yalı Çapkını dizisinin yıldız isimleri Afra Saraçoğlu ve Mert Ramazan Demir kısa süre önce ayrıldı. Demir, İşte Benim Stilim yarışmacısı Özden Cerrahoğlu ile Bali'de samimi şekilde görüntülendi.

Yalı Çapkını dizisinde Seyran karakterini canlandıran Afra Saraçoğlu ve Ferit karakterine hayat veren Mert Ramazan Demir'in bir küs bir barışık ilişkisi sona erdi. İkili, ayrılık haberleriyle hayranlarını üzdü. Kısa bir süre sonra birlikte sete çıkacak olan çiftin barıştığı iddia edilse de, birbirlerini sosyal medyada takip etmeyi bıraktılar.

640Xauto (7)

Mert Ramazan Demir ve Özden Cerrahoğlu'nun Samimi Anları

Ayrılık haberlerinden sonra Bali'de görüntülenen Mert Ramazan Demir, İşte Benim Stilim yarışmacılarından Özden Cerrahoğlu ile bir gece kulübünde samimi anlar yaşadı. İkilinin bu görüntüleri, magazin dünyasında büyük yankı uyandırdı.

Demir'in Sessizliği Sürüyor

Ayrılık dedikoduları hakkında soruları yanıtlamaktan kaçınan Mert Ramazan Demir, son açıklamasında "Bir şey söylemeye gerek yok..." diyerek konuya dair yorum yapmamayı tercih etti.