İnci Taneleri Polis  Aytek Şayan Kim?' Aytek Şayan'ın Canlandırdığı Polis Veli Karakteri Hakkında Detaylar Burada İnci Taneleri Polis Aytek Şayan Kim?' Aytek Şayan'ın Canlandırdığı Polis Veli Karakteri Hakkında Detaylar Burada

'Yalı Çapkını' dizisinin başrollerini paylaşan Mert Ramazan Demir ve Afra Saraçoğlu, dizideki performanslarının yanı sıra ilişkileriyle de gündemde kalmaya devam ediyor. Geçtiğimiz hafta ikilinin birbirlerini sosyal medyada takipten çıkmaları, ayrıldıkları söylentilerini gündeme getirmişti.

İspanya Tatili ve Ayrılık İddiaları

Reyting rekortmeni dizilerinin sezon finali yapmasının ardından İspanya'da tatil yapan çift, birkaç gün sonra birbirlerini takipten çıkmıştı. Bu hareket, çiftin ayrıldığına dair dedikoduları güçlendirmişti. Ancak, bu hamlenin geçen sene aynı tarihte de yapıldığı ve aşk oyunlarıyla ayrılık iddialarını gündeme getirdikleri biliniyor.

Afra

Mert Ramazan Demir'in İlk Açıklaması

Ayrılık haberlerinin ardından Mert Ramazan Demir, sosyal medyada "ne halim varsa gördüm" paylaşımı yaparak dikkatleri üzerine çekmişti. Bu paylaşımın, Afra Saraçoğlu'na gönderme olduğu düşünülmüştü. Son olarak Alaçatı'da sezonun yorgunluğunu atan Mert Ramazan Demir, Afra Saraçoğlu ile ayrılık dedikodularının ardından ilk kez konuştu. Demir, sorular üzerine "Bir şey söylemeye gerek yok..." diyerek röportajı sonlandırdı.