Türk Silahlı Kuvvetleri, terörle mücadele kapsamında Irak'ın kuzeyinde stratejik operasyonlar gerçekleştirmeye devam ediyor. Hakurk, Gara ve Pençe-Kilit Operasyonu bölgelerinde tespit edilen 9 PKK'lı terörist, başarılı bir operasyonla etkisiz hale getirildi. Operasyon sırasında kullanılan ileri teknoloji ve istihbarat destekli taktikler, teröristlerin kaçma şansını ortadan kaldırdı.

MİLLİ SAVUNMA BAKANLIĞI'NDAN AÇIKLAMA

Milli Savunma Bakanlığı, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklamada, "Onların geldiğini duyan olmaz, döndüğünü ise duymayan kalmaz" ifadelerine yer verdi. Bakanlık, Mehmetçiğin nerede olursa olsun teröristlerin peşini bırakmayacağını ve ülkenin güvenliği için kararlı bir şekilde mücadeleye devam edeceğini vurguladı.

Kayıp Narin Güran İçin Kritik Gelişme: "Sonuca Çok Yaklaştık, İlk Gözaltı Gerçekleşti Kayıp Narin Güran İçin Kritik Gelişme: "Sonuca Çok Yaklaştık, İlk Gözaltı Gerçekleşti

Msb Terörist

MEHMETÇİĞİN KARARLILIĞI SÜRÜYOR

Türk Silahlı Kuvvetleri, ülkenin huzur ve güvenliğini sağlamak için gece gündüz demeden çalışmalarını sürdürüyor. Yapılan operasyonlarla terör örgütlerinin hareket kabiliyetini kısıtlayan Mehmetçik, bölgedeki sivil halkın da güvenliğini sağlamaya devam ediyor. Son operasyon, Türk askerinin kararlılığını ve başarısını bir kez daha gözler önüne serdi.

Türkiye, sınır ötesi operasyonlarla terörle mücadelede önemli başarılara imza atmaya devam ediyor. Özellikle Irak'ın kuzeyinde gerçekleştirilen operasyonlar, terör örgütlerinin lojistik ve hareket kabiliyetini ciddi şekilde zayıflattı.