Türkiye'de Siyasi Parti Sayısı 151'e Çıktı: 5 Yeni Parti Kuruldu Türkiye'de Siyasi Parti Sayısı 151'e Çıktı: 5 Yeni Parti Kuruldu

Türkiye'nin günlerdir merakla takip ettiği Narin Güran arama çalışmaları, gönüllülerin de katılımıyla büyük bir çaba ile devam ediyor. Minik Narin’i kim öldürdü, nerede bulundu? başlıklı haberimizde, küçük Narin’in kaybolmasıyla ilgili son gelişmeleri ve şüpheli olarak gözaltına alınan ağabeyi E.G. hakkındaki detayları bulabilirsiniz.

Narin Güran’ı Arama Çalışmaları Sürüyor

Diyarbakır'ın merkez Bağlar ilçesinde kaybolan 8 yaşındaki Narin Güran'ı arama çalışmaları, 9. gününde de hız kesmeden devam ediyor. Minik Narin’i kim öldürdü, nerede bulundu? sorusu, Türkiye’nin dört bir yanında büyük merak uyandırıyor. Mahalle ve çevresinde yürütülen arama çalışmalarına 1710 personel katılıyor. Jandarma, AFAD ve gönüllüler mahalle içi ve çevresindeki boş evler, tarlalar, dere yatakları gibi tüm alanları titizlikle tarıyor.

Ağabeyinin Kolundaki İz: Meğer Ağabeyinin Kolundaki İz…

Olayla ilgili başlatılan soruşturma kapsamında, Narin Güran'ın ağabeyi E.G. (18) gözaltına alındı. Minik Narin’i kim öldürdü, nerede bulundu? sorusunun yanıtını arayan ekipler, E.G.'nin kolunda bulunan ısırık izi ile ilgili araştırmalarını sürdürüyor. İstanbul Adli Tıp Kurumu’nda yapılan incelemeler sonucunda, bu ısırık izinin kime ait olduğu konusunda kesin bir bulguya ulaşılamadı. Adli Tıp raporu sonrası E.G., serbest bırakıldı.

Arama Çalışmalarında Son Durum

Minik Narin’i kim öldürdü, nerede bulundu? başlıklı haberimizde, Narin’in kaybolduğu bölgedeki arama çalışmalarının detayları da yer alıyor. Mahalleye yaklaşık 2 kilometre uzaklıkta bulunan Eğertutmaz Deresi’nde yapılan aramalarda bulunan bir terlik, Narin’e ait olmadığı belirlendi. Çalışmalar, 47 ev ve 22 metruk binada yapılırken, 115 araç, 2 helikopter ve 48 dron ile bölge taranıyor. Jandarma Sualtı Arama Kurtarma timleri ve AFAD dalgıçları ise su alanlarını tarayarak aramalara devam ediyor.

Çember Daraldı: Narin’e Ulaşmak An Meselesi

İl Jandarma Komutanı Tümgeneral Selçuk Yıldırım, arama çalışmalarının kapsamını ve gelinen son noktayı değerlendirdi. Yıldırım, Minik Narin’i kim öldürdü, nerede bulundu? sorusuna yönelik aramaların titizlikle sürdüğünü ve çemberin daraldığını belirterek, kısa süre içinde Narin’e ulaşılacağını ifade etti.