Transfer çalışmalarını sürdüren Fenerbahçe, kadrosundaki revizyon çalışmalarına devam ediyor. Teknik direktör Jose Mourinho'nun önderliğinde yapılan değerlendirmeler sonucunda, Serdar Aziz'in ardından bir isim daha sarı-lacivertli takıma veda etti.

FENERBAHÇE'DE AYRILIK RÜZGARI

Fenerbahçe'de gelecek oyuncular kadar gidecek oyuncular da büyük önem taşıyor. Teknik direktör Mourinho, takımdaki performansını yeterli bulmadığı oyuncularla yollarını ayırıyor. Bu kapsamda, Serdar Aziz'in ardından bir başka oyuncunun daha takımdan ayrıldığı duyuruldu.

Mourinho 2

Erencan Yardımcı Nereli, Maliyeti, Kaç Yaşında, Oynadığı Takım ve Performans Bilgisi Erencan Yardımcı Nereli, Maliyeti, Kaç Yaşında, Oynadığı Takım ve Performans Bilgisi

TİAGO ÇUKUR HOLLANDA YOLUNDA

Teknik direktör Jose Mourinho'nun planları arasında yer almayan yıldız oyuncu Tiago Çukur, Hollanda ikinci ligi takımlarından Roda'ya transfer oldu. Fenerbahçe, oyuncunun geri alma opsiyonunun kulüpte olduğunu belirtti.

Mourinho 3

KULÜPTEN AÇIKLAMA

Fenerbahçe'den yapılan resmi açıklamada şu ifadelere yer verildi:

"Geçtiğimiz sezon Ümraniyespor’da forma giyen oyuncumuz Tiago Çukur, geri alma opsiyonu kulübümüzde olmak üzere Hollanda ikinci ligi takımlarından Roda’ya transfer olmuştur. Futbolcumuza Roda’da sakatlıktan uzak başarılı bir kariyer diliyoruz."

TİAGO ÇUKUR'UN KARİYERİ

21 yaşındaki oyuncu Tiago Çukur, geride bıraktığımız sezonu SK Beveren ve Ümraniyespor'da kiralık olarak geçirdi. 2022 yılında 250 bin euro karşılığında Watford'dan kiralanan Çukur, geçen sezon toplamda 28 maçta 2 gol ve 5 asistle oynadı.