Miss Turkey 2024 Güzeli İdil Bilgen’in Babası Mustafa Levent Bilgen Kimdir? Miss Turkey 2024 Güzeli İdil Bilgen’in Babası Mustafa Levent Bilgen Kimdir?

ATV'de yayınlanan Müge Anlı ile Tatlı Sert programının yeni sezon tarihi açıklandı. Programın takipçileri, Müge Anlı'nın sunduğu Müge Anlı ile Tatlı Sert'in ne zaman başlayacağını merak ediyordu. Bu sorunun yanıtı, programın sosyal medya hesaplarından duyuruldu.

Müge Anlı ile Tatlı Sert Yeni Sezon Tarihi

Müge Anlı'nın Müge Anlı ile Tatlı Sert adlı programı, 2 Eylül Pazartesi günü yeni sezonuyla ekranlara dönecek. Sezonun başlamasına kısa bir süre kala, izleyiciler bu tarihi dört gözle bekliyor.

Müge Anlı Kimdir?

Müge Anlı, 19 Aralık 1973 tarihinde İstanbul'da doğmuş bir televizyon sunucusu ve gazetecidir. Marmara Üniversitesi İletişim Fakültesi'nden mezun olan Anlı, yüksek lisansını Kadir Has Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü'nde hukuk üzerine yapmıştır. Televizyon kariyerine magazin programlarıyla başlayan Anlı, ilk olarak Dobra Dobra adlı programda çalışmış ve daha sonra çeşitli projelerde yer almıştır.