Trabzonspor, Fransa Ligue 2 ekibi Clermont Foot’un en değerli oyuncusu olan Muhammed Cham’ı kadrosuna katmak üzere. 6 milyon Euro piyasa değeriyle dikkat çeken 23 yaşındaki oyuncu, Fransa 2. Ligi’nin en değerli 4. futbolcusu olarak öne çıkıyor.

Transfer Detayları

Trabzonspor, Avusturyalı on numara Muhammed Cham transferinde son aşamaya geldi. Hem oyuncuyla hem de kulübüyle anlaşan bordo-mavililer, genç yıldızı Trabzon’a getirmeye hazırlanıyor. 61saat’in haberine göre, Muhammed Cham, cuma akşamı TSİ 22.00’de özel uçakla Trabzon’a gelecek.

Kerem Aktürkoğlu Kimdir? Türk Futbolunun Yükselen Yıldızı Portekiz'e Uzandı Kerem Aktürkoğlu Kimdir? Türk Futbolunun Yükselen Yıldızı Portekiz'e Uzandı

Muhammed Cham’ın Performansı

Genç oyuncu, kariyerinde çıktığı 214 maçta 42 gol ve 34 asist ile etkileyici bir performans sergiledi. 2026 yılına kadar Clermont Foot ile sözleşmesi bulunan Cham, Trabzonspor ile uzun vadeli bir anlaşma imzalayacak. Sol ayaklı yetenek, hem on numara hem de orta saha pozisyonlarında görev alabiliyor.

Trabzonspor'a Güç Katacak

Daha önce Avusturya ve Almanya’da forma giyen Muhammed Cham, Trabzonspor'un orta saha ve hücum hattında önemli bir rol üstlenecek. Bordo-mavili taraftarlar, genç yıldızın sahada neler yapabileceğini merakla bekliyor.