Sosyal medya fenomeni Murat Övüç'ün yıllar önce İstiklal Caddesi'nde verdiği bir sokak röportajı, yeniden gün yüzüne çıktı. Röportajda yaşam koçluğu üzerine konuşan Övüç'ün, o dönemdeki estetiksiz hali ve kıyafet tercihleri dikkat çekti.

Estetiksiz Hali Şaşırttı

Günümüzde sosyal medyada fenomen haline gelen Murat Övüç'ün, yıllar önce kameralar karşısındaki hali izleyenleri şaşırttı. Röportajda yaşam koçunun öneminden bahseden Övüç, “Çok popüler ve yoğunsanız kesinlikle hayatınızda bir yaşam koçu olmalı” sözleriyle dikkat çekti.

286635273 559305135566638 743608

Leyla Dizisi Mümtaz'ı Murat Serezli Kimdir? Murat Serezli'nin Canlandırdığı Karakter Hakkında Bilgiler Leyla Dizisi Mümtaz'ı Murat Serezli Kimdir? Murat Serezli'nin Canlandırdığı Karakter Hakkında Bilgiler

Ailevi Anlaşmazlıklar Gündemde

Murat Övüç, geçtiğimiz haftalarda oğluna nişan töreni düzenlemiş ve gelinine 2 kilo altın takarak büyük ses getirmişti. Ancak sonrasında oğlu ve ablası ile para meseleleri yüzünden anlaşmazlık yaşayan Övüç, "Düşün yakamdan, ben 56 yaşındayım, sizi mi düşüneceğim? Bana ne sizden ya? Oğlumdan bana ne? Çok sıkıldım," diyerek tepki göstermişti.

Sss Ihh6

İntihar Etmek İstemiş 

Övüç'ün ailesiyle yaşadığı bu gerilim, özgürlük isteğini daha da güçlendirdi. Kendisini baskı altında hissettiğini dile getiren ünlü isim, "Buramdayım, intihar edeceğim, yeter," şeklinde çarpıcı açıklamalarda bulunarak dikkatleri üzerine çekmişti.