Ünlü oyuncu Murat Yıldırım, son olarak Teşkilat dizisinde canlandırdığı 'Ömer Atmaca' karakteriyle izleyicilerin karşısına çıkmıştı. Yeni sezonda ise TMC Film’in NOW için çektiği Gizli Bahçe dizisiyle anlaşma sağlamıştı. Ancak dizinin çekimleri devam ederken, ünlü oyuncu bir operasyon geçirmek zorunda kaldı ve Murat Yıldırım korkuttu! Neden ameliyat olduğu ortaya çıktı başlıklı haberimizde, bu süreç hakkında detayları sizlerle paylaşıyoruz.

Ameliyat Nedeniyle Sete Ara Verildi

Murat Yıldırım, Gizli Bahçe dizisinin çekimlerine başlamışken, küçük bir operasyon geçirmek için ameliyat masasına yattı. Bu gelişme, hem hayranlarını hem de dizi ekibini tedirgin etti. Murat Yıldırım korkuttu! Neden ameliyat olduğu ortaya çıktı ifadesiyle gündeme gelen bu olay sonrası, ünlü oyuncunun bir hafta zorunlu olarak setten uzak kalacağı ve sağlığına kavuşmasının ardından çekimlere devam edeceği öğrenildi.

İnci Taneleri Polis  Aytek Şayan Kim?' Aytek Şayan'ın Canlandırdığı Polis Veli Karakteri Hakkında Detaylar Burada İnci Taneleri Polis Aytek Şayan Kim?' Aytek Şayan'ın Canlandırdığı Polis Veli Karakteri Hakkında Detaylar Burada

Yeni Dizi Gizli Bahçe’nin Çekimleri Durduruldu

Gizli Bahçe dizisinde Demir adlı karizmatik bir mimarı canlandıracak olan Murat Yıldırım’ın ameliyatı nedeniyle, dizi setine ara verilmek zorunda kalındı. İstanbul, Fas ve Kıbrıs’ta çekimleri yapılan dizinin merakla beklenen tanıtım ve afişinin de kısa süre içinde paylaşılması bekleniyor. Murat Yıldırım korkuttu! Neden ameliyat olduğu ortaya çıktı haberinin ardından, hayranları ünlü oyuncunun sağlığına kavuşup sete dönmesini sabırsızlıkla bekliyor.