Murat Yıldırım, Ezgi Mola ile başrolünü paylaştığı Kocan Kadar Konuş filminin televizyon ekranlarında yeniden yayınlanmasıyla gündeme geldi. Ünlü oyuncunun güzeller güzeli kızı Miray’ı görenler hayran kaldı ve minik Miray, annesi İman Elbani’ye benzetildi.

Miss Turkey 2024 Güzeli İdil Bilgen’in Babası Mustafa Levent Bilgen Kimdir? Miss Turkey 2024 Güzeli İdil Bilgen’in Babası Mustafa Levent Bilgen Kimdir?

Murat Yıldırım’ın Kızı Sosyal Medyada İlgi Odağı Oldu

Murat Yıldırım, 2016 yılında İman Elbani ile evlendi. Çiftin dünya tatlısı kızları Miray, sosyal medyada büyük ilgi topladı. Yıldırım’ın hayranları, Miray’ın fotoğraflarını görünce, “Ne kadar güzel bir bebek”, “Bu nasıl bir bal” ve “Çok tatlısın maşallah” gibi yorumlar yaptı.

Murat Yıldırım Kızı 2

Miray’ın Güzelliği Annesine Benzetildi

Sosyal medya kullanıcıları, minik Miray’ın annesi İman Elbani’ye olan benzerliğine dikkat çekti. Murat Yıldırım’ın kızına olan düşkünlüğü bilinirken, Miray’ın fotoğrafları kısa sürede büyük beğeni topladı. Yıldırım ve Elbani’nin kızı, şimdiden magazin dünyasında kendine yer bulmuş durumda.

Kocan Kadar Konuş’un Yıldızı Murat Yıldırım’ın Hayatı Merak Ediliyor

Başarılı oyuncu Murat Yıldırım, son dönemde hem projeleri hem de aile hayatıyla gündemde. Kocan Kadar Konuş filmiyle yeniden hatırlanan Yıldırım’ın, kızına olan sevgisi ve onu gözünden sakınması, hayranlarının da dikkatini çekiyor.