Pınar Deniz ve Kaan Yıldırım Evlendi: Roma'da Gerçekleşen Büyüleyici Törenin Tüm Detayları Pınar Deniz ve Kaan Yıldırım Evlendi: Roma'da Gerçekleşen Büyüleyici Törenin Tüm Detayları

Survivor yarışmasıyla tanınan milli atlet Nagihan Karadere, saplantılı hayranlarının tacizlerine maruz kaldığını belirterek savcılığa suç duyurusunda bulundu. Karadere, telefonunun durmadan çaldığını ve kişisel bilgilerinin birçok kişinin eline geçtiğini ifade etti.

Nagihan Karadere Nin Basi Saplan

Evlilik Tekliflerinden Tacizlere
Nagihan Karadere, Show Ana Haber'e yaptığı açıklamada sürekli tanımadığı kişiler tarafından arandığını ve artık telefon sesinin kendisinde fobi haline geldiğini belirtti. "Başıma gelmeyen kalmadı, depresyon moduna girdim. Telefonum tüm Türkiye'ye yayılmış gibi arayan arayana. Gece aramaya bir başlıyorlar sabah 4'e kadar telefonum hiç susmuyor," dedi. Karadere, kendisine evlilik teklifleri ve para taleplerinin geldiğini de sözlerine ekledi.

Nagihan Karadere Nin Basi Saplan (1)

Kişisel Bilgileri Ele Geçirildi
Karadere, kişisel bilgilerinin tanımadığı kişilerin eline geçtiğini ve TC kimlik numarasının bile bilindiğini belirtti. "Benim için son radde o oldu. Benim bütün bilgilerimi ele geçirmişler. Üzerime olan numaraları söylüyorlar, adıma numara ve internet paketi alınmış. Faturalar da bana yansıyor, son olarak 805 TL geldi. Korkuyorum... Belki benim bilgilerimle birine yardım ve yataklık yapıyorlar," ifadelerini kullandı.