Son dönemin dikkat çeken isimlerinden Nejat İşler, bir bankanın reklam filminden alacağı ücretle 5 bin öğrenciye burs vereceği iddialarıyla gündeme gelmişti. Ancak ünlü oyuncu, bu haberle ilgili yaptığı açıklamada, “Keşke öyle olsaydı. Öyle bir şey yok. Ben öyle para kazanmıyorum. Millet kahraman arıyor ama ben kahraman değilim, işimi yapıyorum” sözleriyle dikkat çekti.

Bir Gece Masalı’nın Mahir Komiseri Burak Deniz Aslen Nereli, Memleketi Ne? Bir Gece Masalı’nın Mahir Komiseri Burak Deniz Aslen Nereli, Memleketi Ne?

Nejat İşler’in İddialara Yanıtı

Haziran ayında ortaya atılan iddialara göre, bir bankanın reklam teklifini kabul eden Nejat İşler, alacağı ücret yerine 5 bin öğrenciye burs verilmesini talep etmişti. Bu iddia, sosyal medyada büyük takdir toplamıştı. Ancak İşler, yaptığı açıklamada böyle bir talebinin olmadığını ve kendisinin kahraman olarak gösterilmek istenmesinden rahatsız olduğunu ifade etti.

Nejat İşler Kimdir?

Son olarak Serenay Sarıkaya ve Kıvanç Tatlıtuğ’un başrollerini paylaştığı “Aile” dizisiyle ekranlarda yer alan Nejat İşler, dizi ve sinema dünyasındaki başarılı kariyeriyle tanınıyor. Oyunculuğuyla geniş bir hayran kitlesi kazanan İşler, son açıklamasıyla da dürüstlüğüyle takdir topladı.