Can Borcum Dizisi Serkan'ı  Bülent İnal Kimdir? Bülent İnal'ın Canlandırdığı Karakter Hakkında Bilgiler Can Borcum Dizisi Serkan'ı Bülent İnal Kimdir? Bülent İnal'ın Canlandırdığı Karakter Hakkında Bilgiler

Kanal D ekranlarının sevilen programı Neler Oluyor Hayatta, Hakan Ural ve Nur Tuğba Namlı'nın sunumuyla uzun süredir izleyicilerle buluşuyordu. Ancak son zamanlarda program takipçileri ekranda Nur Tuğba Namlı'yı göremeyince, "Neler Oluyor Hayatta Nur Tuğba Namlı ayrıldı mı?" sorusunu sormaya başladılar. Nur Tuğba Namlı'nın yerine Ferda Yıldırım mı geldi? İşte, detaylar...

Nur Tuğba Namlı Neden Ayrıldı?

Programın sevilen sunucularından Nur Tuğba Namlı, sosyal medya üzerinden yaptığı bir paylaşım ile programa veda ettiğini duyurdu. Namlı, yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi: "Ve artık benim için paylaşmanın ve duygularımı ifade etmenin hele de yazarak çok kolay olmadığı paylaşıma geldi sıra… Dile kolay 4,5 senedir Kanal D ekranlarındayız ve artık siz de çok net biliyorsunuz ki ailemden biri olarak gördüğüm Hakan Ural ile öncesinde de 2,5 senemiz var… etti mi 7 sene o yüzden inanın kelimelere dökmesi çok zor." Bu duygu dolu veda mesajı, takipçileri arasında derin bir üzüntüye neden oldu.

Ferda Yıldırım Kimdir?

Neler Oluyor Hayatta programında Nur Tuğba Namlı'nın yerini alan Ferda Yıldırım, 28 Nisan 1977'de Ankara'da doğdu. İstanbul Üniversitesi Edebiyat Fakültesi Fransızca Öğretmenliği bölümünden mezun olan Yıldırım, televizyonculuk kariyerine 1999 yılında Kanal D'de başladı. Kanal D'nin ana haber bülteni sunuculuğunu üstlendikten sonra Habertürk ve Cine5'te de görev yaptı. 10 yıl boyunca Beyaz TV'de ana haber sunuculuğu yapan Yıldırım, aynı zamanda "Her Açıdan" isimli televizyon programını sundu. Bu program ile Radyo Televizyon Gazetecileri Derneği Ödül Töreni'nde "Yılın Güncel Programı Medya Oskarı" ödülünü kazandı.

2021 yılında Beyaz TV'den ayrılan Yıldırım, şimdi Neler Oluyor Hayatta programında Hakan Ural ile birlikte izleyicilerin karşısına çıkıyor.

Neler Oluyor Hayatta'da Yeni Dönem Başladı

Nur Tuğba Namlı'nın ayrılışıyla birlikte Neler Oluyor Hayatta programı yeni bir döneme girdi. Ferda Yıldırım, tecrübesi ve profesyonelliği ile programa taze bir soluk getirecek gibi görünüyor. İzleyiciler, Yıldırım'ın sunuculuğunda programın nasıl bir ivme kazanacağını merakla bekliyor.