Ünlü oyuncu Neslihan Atagül, 32 yaşında ilk kez anne olmaya hazırlanıyor. Hamileliği ilerledikçe karnı belirginleşen Atagül, son olarak Kuşadası'nda sahilde görüntülendi. Eşi Kadir Doğulu ile mutlu bir evlilik sürdüren ünlü oyuncu, 3 aylık hamile olduğunu duyurmuştu. Şimdi ise çiftin bebeklerinin cinsiyeti belli oldu: Atagül ve Doğulu, bir kız bebek bekliyor.

Miss Turkey 2024 Birincisi İdil Bilgen’in Mesleği Nedir? Miss Turkey 2024 Birincisi İdil Bilgen’in Mesleği Nedir?

Kadir Doğulu ve Neslihan Atagül’ün Mutlu Haberi

Magazin dünyasında sık sık gündeme gelen Kadir Doğulu ve Neslihan Atagül çiftinin, bebek haberini açıklamasıyla büyük bir heyecan yaşanmıştı. Özellikle son dönemde ortaya atılan "ihanet" ve "imam nikahı" iddialarına rağmen, çiftin ilişkisi güçlenerek devam ediyor. Ünlü çift, bu zor dönemlerin ardından bebek müjdesiyle adeta yeniden doğmuş gibi.

Sahilde Görüntülenen Neslihan Atagül’ün Karnı Dikkat Çekti

3 aylık hamile olan Neslihan Atagül, son olarak Kuşadası'nda tatil yaparken görüntülendi. Karnı iyice belirginleşen Atagül, tatilde rahat ve huzurlu bir zaman geçiriyor gibi görünüyor. Hamilelik sürecini oldukça keyifli geçiren ünlü oyuncu, sosyal medyada paylaştığı fotoğraflarla da bu mutluluğunu takipçileriyle paylaşıyor.

Bebeklerinin Cinsiyeti Açıklandı: Bir Kız Bebek Geliyor!

Çiftin bebeklerinin cinsiyeti uzun zamandır merak konusuydu. Umut Ünver'in haberine göre, Neslihan Atagül ve Kadir Doğulu çiftinin bir kızı olacak. Bu mutlu haberle birlikte çiftin heyecanı daha da artmış durumda. Neslihan Atagül, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, bu güzel haberi duyurdu ve mutluluğunu takipçileriyle paylaştı.

Doğum Gününe Özel Paylaşım: "Ben Mutluyum!"

Neslihan Atagül, doğum günü vesilesiyle yaptığı sosyal medya paylaşımında hamileliğinin mutluluğunu dile getirdi. Paylaşımında, "Ben mutluyum! Hem de çok! Eşimle, ailemle, heyecanla ve hasretle beklediğimiz evladımızla çok mutluyuz. Güzel dilekleriniz, dualarınız ve desteğiniz için teşekkür ederim. Sizler de iyi ki varsınız!" ifadelerini kullanan Atagül, bebeklerini kucaklarına almak için sabırsızlandıklarını belirtti.

Mutlu Çiftin Heyecanı Her Geçen Gün Artıyor

Kadir Doğulu ve Neslihan Atagül çifti, bebeklerinin doğumu için gün sayıyor. Evliliklerinde üçüncü yıllarını geride bırakan çift, şimdi yeni bir hayata adım atmak üzere. Hamilelik süreci boyunca birbirlerine destek olan çift, bu yeni maceraya birlikte hazırlanıyor. Neslihan Atagül'ün sağlıklı bir hamilelik geçirmesi ve kız bebeklerinin doğumuna kadar geçen süreyi huzurla geçirmesi için ellerinden geleni yapıyorlar.

Bebekleri İçin Tüm Hazırlıklar Tamam

Doğacak kızları için hazırlıklara başlayan çift, bebek odası düzenlemelerinden, alışverişlerine kadar her detayı titizlikle planlıyor. Neslihan Atagül ve Kadir Doğulu'nun bebekleri için özel olarak seçtikleri eşyalar, magazin dünyasında da merak konusu olmuş durumda.

Neslihan Atagül ve Kadir Doğulu’nun Bebekleri Ne Zaman Doğacak?

Neslihan Atagül'ün hamileliğinin 3. ayında olduğu ve çiftin heyecanla bebeklerini kucaklarına almayı beklediği biliniyor.